Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фотоаппарат Fujifilm X-H2S

Код товару: 345745
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Fujifilm
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фотоапарати Фотоаппарат Fujifilm X-H2S

FUJIFILM X-H2S – це мультимедійна бездзеркальна камера, що поєднує в собі потужні можливості фото- та відеозйомки з нещодавно розробленим багатошаровим датчиком X-Trans, удосконаленим автофокусуванням та виявленням об'єктів, а також вражаючим записом відео 6,2K.

Ціна: 106425 грн
шт

Опис товару Фотоаппарат Fujifilm X-H2S

 Матриця BSI X-Trans 5

X-H2S - перша камера серії X з багатошаровим сенсором. Модель X-H2S оснащена датчиком зображення BSI X-Trans 5 формату APS-C з роздільною здатністю 26,1 МП, який підвищує швидкість зчитування та покращує характеристики при слабкому освітленні порівняно з попередніми поколіннями. По-перше, він використовує унікальну матрицю колірних фільтрів, яка за своєю природою зводить до мінімуму муар і сприяє більш природній передачі кольорів; по-друге, дизайн BSI допомагає зменшити шум і покращити тональність та чіткість; і, нарешті, "шаровий" дизайн значно зменшує ефект "ролінг шаттер" та інші спотворення руху, що підходить для високошвидкісних відео- та фото-зйомок.
 
X-Processor 5
В комплекті з новою матрицею працює і новий процесор обробки зображень - X-Processor 5, який використовує 64-бітну обробку для досягнення в 3 рази вищої швидкості як у відео, так і у фото в порівнянні з X-T4. Що стосується відео, він дозволяє записувати до 6,2K з високим бітрейтом, наприклад ProRes 422 HQ, або з високою швидкістю, наприклад, із записом 240 кадрів в секунду у форматі Full HD. Що стосується фотозйомки, то швидка обробка сигналу означає швидшу серію для об'єктів, що рухаються. При роботі з електронним затвором можлива зйомка зі швидкістю до 40 кадрів за секунду, з буфером 140 стиснутих кадрів. З механічним затвором можлива зйомка до 15 кадрівсекунду та до 1000 Raw-файлів у серію. Потужність процесора дозволяє реалізувати складну систему автофокусування за допомогою штучного інтелекту, досягти 14-ступінчастого динамічного діапазону та забезпечує широкий діапазон чутливості від ISO 160-12800.
 
Зпис 4K 120p та 6.2K 30p в камеру
X-H2S має всебічну систему запису, яка поміщає цю камеру прямо в категорію «гібридних» і працює однаково добре для відео, як і для відео. Внутрішній 10-бітний запис 4:2:2 можливий як у форматі DCI/UHD 4K з роздільною здатністю до 120p, так і у форматі Full HD з роздільною здатністю до 240p, а також у форматі 3:2 6,2K. Також підтримуються різні кодеки, у тому числі H.265 та три рівні ProRes: 422 HQ з високим бітрейтом,стандартний 422 та більш стислий 422 LT. Крім того, можливий безперервний запис до 90 хвилин при будь-якій частоті кадрів та роздільній здатності.
 
Запис на зовнішній носій
Використовуючи повнорозмірний порт HDMI, можна записувати необроблене відео під час підключення до сумісного зовнішнього записуючого пристрою. Можливий запис як у ProRes RAW, так і Blackmagic RAW, а також з можливістю роботи з профілями F-Log або F-Log 2, і будь-який формат підтримує роботу з дозволами до 6,2K з "відкритим затвором".
 
Покращений автофокус та стабілізація зображення
Оновлений автофокус працює помітно швидше та інтелектуальніше. Гібридна система фокусування використовує 425 точок фазовогодетектування і тепер чутлива до -7 EV для роботи в умовах дійсно низького освітлення. Крім того, застосований адаптивний алгоритм штучного інтелекту, заснований на глибокому навчанні, означає, що ця система фокусування найкраще підходить для автоматичного виявлення та відстеження різних типів об'єктів. У порівнянні з попередніми системами фокусування можливості X-H2S для виявлення осіб та очей були покращені для більшої точності та обліку унікальних особливостей, таких як окуляри, лінії волосся, маски тощо. Крім того, діапазон типів об'єктів, що розпізнаються, був розширений і тепер можна вибрати виявлення автомобілів, літаків, поїздів, мотоциклістів, птахів, коней, собак,котів і т. д.
 
Стабілізація зображення
Вбудована 5-осьова стабілізація зображення зі зсувом сенсора допомагає мінімізувати тремтіння камери до 7 ступенів. Ця система працює в поєднанні з більшістю об'єктивів серії X, включаючи нестабілізовані, і дає переваги при роботі з більш довгими витримками та зйомкою в складних умовах освітлення. Крім того, цифрова стабілізація зображення також може використовуватися під час запису відео, щоб додатково допомогти у стабілізації відзнятого матеріалу, особливо під час зйомки з рук.
 

Фотоаппарат Fujifilm X-H2S Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фотоаппарат Fujifilm X-H2S в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фотоапарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фотоапарати и купити Фотоаппарат Fujifilm X-H2S в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фотоаппарат Fujifilm X-H2S

Розмір матриці 23.5x15.6 мм
Максимальна роздільна здатність
6240x4160
Тип матриці
CMOS
Чутливість 160 - 51200
Баланс білого
Авто, 7 предустановок, ручной
Стабілізатор зображення Sensor-shift (сдвиг матрицы)
Швидкість зйомки
40 кадров/сек
Наявність об'єктива Есть (Fujifilm X)
Видошукач
Электронный
Тип карт пам'яті
SD (SDHC, SDXC)
Формати зображення RAW, JPEG
Інтерфейси Micro HDMI, USB Type-C
Запис відео
4K (4096x2160)
Формат запису відео
MPEG4
Додаткові можливості Питание
Li-Ion аккумулятор
Розмір 136.3x92.9x84.6 мм
Вага
579 г

* Технічні характеристики Фотоаппарат Fujifilm X-H2S можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фотоаппарат Fujifilm X-H2S

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Фотоаппарат Fujifilm X-H2S

Код товару: 346859
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313742
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367943
На замовлення, 1-3 дні
Sony FX30 Body 114724 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →