Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Епілятор BRAUN SE 3440

Код товару: 153665
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Епілятори Епілятор BRAUN SE 3440

Тип епіляції: суха. Тип епіляційної голівки: пінцети. Кількість швидкостей: 2. Кількість пінцетів: 20. Пальчики SoftLift. Насадка для гоління. Насадка тримера. Підсвічування. Живлення від мережі. Щіточка. Колір рожевий.

Ціна: 2623 грн
шт

Опис товару Епілятор BRAUN SE 3440

 Зробити процес видалення волосся з тіла простим і безболісним мріють усі жінки. І ця мрія стає досяжною із покупкою епілятора Braun SE 3440. Прилад призначений для проведення епіляції тільки сухого типу, що деякі можуть вважати недоліком. Однак робить це він так добре, що роздратування та інші неприємні відчуття не виникає. Так що без води або пом'якшуючих лосьйонів можна обійтися. Епілятор має невеликі розміри, зручно лежить у руці та має приємне поєднання світлих кольорів – рожевого з білим, виглядає дуже симпатично. Все це визнано стандартом якості для всіх, у тому числі технічніших епіляторів.

 
Волоси видаляються швидко іпрактично безболісно за допомогою 20 чіпких пінцетів, зібраних в один блок. Таким чином, всього за один прохід вони відразу видаляють усі волоски, що потрапили до зони дії. Крім того, можна використовувати дві додаткові насадки (поставляються в стандартній комплектації приладу): голівку для гоління і насадку-триммер. Вони дозволяють не тільки повністю видаляти волосся, а й створювати акуратні стрижки в інтимних зонах або просто служити альтернативою епіляції.

Епілятор BRAUN SE 3440 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Епілятор BRAUN SE 3440 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Епілятори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Епілятори и купити Епілятор BRAUN SE 3440 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Епілятор BRAUN SE 3440

Тип Епілятор
Кількість швидкостей 2 шт
Кількість пінцетів 20 шт
Джерело живлення Мережа
Тип епілятора Є
Кількість швидкостей Ні
Додаткові характеристики Ні
Комплектація Ні
Колір Ні
Підсвічування Є

* Технічні характеристики Епілятор BRAUN SE 3440 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Епілятор BRAUN SE 3440

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BRAUN SE 3440

Код товару: 192707
На замовлення, 1-3 дні
ROWENTA EP4920F0 2666 грн
Код товару: 29450
На замовлення, 1-3 дні
Philips HP 6542 2752 грн
Код товару: 200091
На замовлення, 1-3 дні
ROWENTA EP4930F0 2795 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →