Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Епілятор Philips BRP505/00

Код товару: 154972
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Епілятори Епілятор Philips BRP505/00

Тип епілятора: Пінцетний; Кількість дисків: 21 шт.; Кількість пінцетів: 20 шт.; Харчування: Мережа; Колір фіолетовий;

Ціна: 2322 грн
шт

Опис товару Епілятор Philips BRP505/00

 Епілятор Philips BRP505/00 створений для продуктивного догляду за волоссям на тілі за допомогою пінцетів. Такий тип впливу заснований на 20 штук пінцетів, які можуть працювати у двох режимах швидкості. Водонепроникність головки стала ідеальною перевагою, що дозволяє працювати з епілятором як сухим способом, так і вологим. Окремо головку можна зняти для того, щоб промити під струменем води, повністю очистивши її від засмічень.

 
Конструкція корпусу ідеальна зовні та добре продумана з ергономіки. Яскравим підтвердженням тому стала ручка – вона має зручну округлу форму (як на епіляторі, так і на тримери). Саме така будова дозволяє захопити пристрій максимальнокомфортно, а наявність чіпкої поверхні не дасть випустити техніку під час роботи.
 
Згаданий вище тример входить у комплектацію, тому значно розширює спектр можливостей пристрою у принципі. З ним ви можете не тільки вищипувати волосся, а й підрівнювати складні поверхні, що вимагають кропіткого впливу. Тример застосовують для опрацювання зони бікіні. Інструмент BikiniGenie має живлення від батарей, що дозволить вам неймовірно легко використовувати його без прив'язки до розетки. Також це стало запорукою комфортного застосування приладу у дорожніх умовах, коли просто немає можливості подбати про своєчасну підзарядку.

Епілятор Philips BRP505/00 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Епілятор Philips BRP505/00 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Епілятори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Епілятори и купити Епілятор Philips BRP505/00 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Епілятор Philips BRP505/00

Тип Епілятор
Кількість швидкостей 2 шт
Кількість пінцетів 20 шт
Джерело живлення Мережа
Тип епілятора Є
Кількість швидкостей Ні
Додаткові характеристики Є
Комплектація Ні
Колір Ні
Вага Насадка-гребінь
Підсвічування Ні

* Технічні характеристики Епілятор Philips BRP505/00 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Епілятор Philips BRP505/00

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Philips BRP505/00

Код товару: 146160
На замовлення, 1-3 дні
Remington EP7500 2408 грн
Код товару: 342114
На замовлення, 1-3 дні
Braun SES 5/505P 2537 грн
Код товару: 144731
На замовлення, 1-3 дні
BRAUN SES 5/500 2580 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →