Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Епілятор ROWENTA EP4920F0

Код товару: 192707
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Rowenta
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Епілятори Епілятор ROWENTA EP4920F0

Тип: Епілятор; Кількість швидкостей: 2; Кількість щипців: 24; волога епіляція; масажер; можливість промивання водою; Живлення: акумулятор;

Ціна: 2666 грн
шт

Опис товару Епілятор ROWENTA EP4920F0

Запатентована технологія проти роздратування
Скажіть «Прощавай!» почервоніння, вросле волосся і печіння під час епіляції: матеріал насадки забезпечує плавне ковзання епілятора і не дратує шкіру.
Приголомшлива ефективність
Завдяки 24 високоточним пінцетам з широким розкриттям та оптимальною силою стиснення епілятор Aquasoft видаляє навіть найкоротше волосся (0,5 мм), не ламаючи його. Спеціальна система спрямування волосся підвищує ефективність епіляції одним рухом. Широка робоча поверхня насадки забезпечує видалення максимальної кількості волосся та швидшу епіляцію.
Технологія Wet&Dry
Завдяки технології Wet&Dry епілятор має 100% водонепроникний корпус,тому його можна використовувати під час прийняття душу чи ванни. Вода допомагає знизити роздратування та заспокоїти вашу шкіру під час епіляції.
Технологія Skin Respect
Технологія Skin Respect є спеціальні масажні кульки в насадці епілятора, які дбайливо впливають на шкіру і знижують її чутливість під час епіляції. При цьому швидкість обертання Dermo Protect оптимізує роботу епілятора для більш делікатного, але не менш ефективного видалення волосся без подразнення.
Режим Soft
Епілятор має дві швидкості обертання, які зручно регулювати в залежності від способу епіляції та чутливості вашої шкіри. Режим Soft зі зниженою швидкістю обертання призначений для більшделікатного видалення волосся на чутливих ділянках шкіри.
Гігієнічність
Пінцети з нержавіючої сталі гігієнічні у використанні – їх антибактеріальні властивості доведені дерматологічними тестами. Крім того, епілятор Aquasoft та знімні насадки можна мити під водою.
Абсолютний комфорт
Завдяки бездротовому дизайну можна використовувати епілятор, коли і де вам зручно. А спеціальний нековзний корпус забезпечує максимальний комфорт під час епіляції у душі чи ванній.
Насадка для пілінгу
Спеціальна насадка, що відлущує, допомагає підготувати вашу шкіру до подальшої епіляції.
Насадка для ніжної шкіри
До комплекту входить додаткова насадка для чутливих.зон, що зменшує робочу поверхню епілятора і щільно прилягає до шкіри, забезпечуючи ефективне, точне та дбайливе видалення волосся на чутливих ділянках шкіри та у місцях вигинів.
Насадка для точного видалення волосся
Спеціальна насадка зменшує робочу поверхню епілятора і щільно прилягає до шкіри для високоточної епіляції та видалення небажаного волосся на обличчі.

Епілятор ROWENTA EP4920F0 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Епілятор ROWENTA EP4920F0 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Епілятори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Епілятори и купити Епілятор ROWENTA EP4920F0 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Епілятор ROWENTA EP4920F0

Тип Епілятор
Кількість швидкостей 2 шт
Кількість пінцетів 24 шт
Джерело живлення Акумулятор
Робочий час від акумулятора 40 хв
Час заряду акумулятора 60 хв
Тип епілятора Є
Кількість швидкостей Ні
Додаткові характеристики Є
Змінні головки для епіляції Є
Комплектація Є
Габарити для епіляції
точкове видалення волосся
пілінг для тіла
делікатні зони
Колір Ні
Підсвічування Є

* Технічні характеристики Епілятор ROWENTA EP4920F0 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Епілятор ROWENTA EP4920F0

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ROWENTA EP4920F0

Код товару: 29450
На замовлення, 1-3 дні
Philips HP 6542 2752 грн
Код товару: 200091
На замовлення, 1-3 дні
ROWENTA EP4930F0 2795 грн
Код товару: 90704
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →