Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

М'ясорубка Bosch MFW 3X15W

Код товару: 153577
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Bosch
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електром'ясорубки М'ясорубка Bosch MFW 3X15W

Модель м'ясорубки MFW3X15W провідного бренду Bosch допоможе вам виконувати кулінарні процеси швидко та максимально результативно завдяки своїй високій потужності – 2000 Вт. В силу того, що м'ясорубка оснащена двостороннім ножем, результат переробки буде ідеальним. У комплекті з приладом ви отримаєте додаткові насадки, які дозволять вам готувати не лише традиційні страви, та й експериментувати.

Ціна: 5719 грн
шт

Опис товару М'ясорубка Bosch MFW 3X15W

 Діаметр головного отвору приладу MFW3X15W - 8 см, проте ви зможете підібрати необхідні диски та відрегулювати розмір ваших продуктів. Усього таких дисків три – 2,7 мм, 4 мм та 8 мм. При виборі спирайтеся на твердість продукту, оскільки чим він м'якше, тим більше повинні бути отвори. Перша з насадок, що входять у набір, дозволить вам приготувати смачні домашні ковбаски, друга – свіжий сік! Завдяки зручному штовхачеві процес перемелювання значно спроститься. Для перероблених продуктів можна використовувати місткий піддон.

М'ясорубка Bosch MFW3X15W проста та доступна у використанні, надійний помічник завжди під рукою! З цією моделлю вам не доведеться більшемучитися з інгредієнтами, що забиваються, і не дають далі продовжувати переробку. За допомогою функції реверс ви заощадите час і сили, тому що шнек прокручуватиметься у зворотний бік і виштовхувати застрягли продукти до вихідного отвору. Ви легко впораєтеся зі збиранням та розбиранням приладу, знімні деталі якого легко чистяться. Завдяки інтегрованому відсіку, ви зможете зручно закріпити всі аксесуари.
Виробник подбав про те, щоб ви могли абсолютно безпечно користуватися м'ясорубкою, тому при досягненні 2000 Вт вона автоматично блокуватиметься, щоб уникнути перегріву і перенапруги. Спеціальні гумові ніжки Bosch стійко зафіксуютьйого на робочій поверхні і не дозволять рухатися під час перемелювання.

М'ясорубка Bosch MFW 3X15W Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити М'ясорубка Bosch MFW 3X15W в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електром'ясорубки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електром'ясорубки и купити М'ясорубка Bosch MFW 3X15W в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару М'ясорубка Bosch MFW 3X15W

Продуктивність, кг/хв 2.3 кг/хв
Потужність 500 Вт
Матеріал корпуса є
Кількість дисків є
Насадки Насадка для ковбас, Шнековий соковитискач для томатів та ягід
Додаткові можливості Диски 2,7/4/8 мм
Кількість дисків пластик
Комплектація є
Габарити (ВхШхГ) є
Країна-виробник товару пластик

* Технічні характеристики М'ясорубка Bosch MFW 3X15W можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - М'ясорубка Bosch MFW 3X15W

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bosch MFW 3X15W

Код товару: 57850
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 62828
На замовлення, 1-3 дні
Moulinex ME 6261 5977 грн
Код товару: 182624
На замовлення, 1-3 дні
BOSCH MFW 67450 6622 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →