Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

М'ясорубка Bosch MFW 3X18W

Код товару: 153549
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Bosch
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електром'ясорубки М'ясорубка Bosch MFW 3X18W

Bosch MFW3X18W – м'ясорубка із всесвітньо відомого бренду, який займається виробництвом побутової техніки для дому. Бренд давно зарекомендував себе як виробник високоякісної техніки, яка оснащена всіма сучасними технологіями, щоб зробити ваше життя максимально простим і комфортним. Взявши на себе частину ваших обов'язків.

Ціна: 7224 грн
шт

Опис товару М'ясорубка Bosch MFW 3X18W

 Ця модель, крім бездоганної якості та надійності, характеризує також простота використання. У комплекті поставляється одразу кілька насадок: для томатів/ягід, для терки/шаткування, для ковбасних виробів. М'ясорубка Bosch MFW3X18W має потужний двигун, а саме його потужність складає 2000 Вт, що забезпечує високу ефективність в роботі. Номінальна потужність складає 500 Вт. Корпус пристрою виготовлений із пластику. Щоб забезпечити ідеальний результат, м'ясорубка отримала двосторонній ніж. Продуктивність м'ясорубки складає 2,5 кг/хв. Передбачено наявність трьох ґрат. Для максимальної зручності було передбачено наявність функції реверсу. Модель отримала інтегрованевідділення для зберігання аксесуарів. Щоб м'ясорубка не ковзала по столу під час використання, вона оснащена гумовими ніжками для фіксації. М'ясорубка Bosch MFW3X18W отримала таку комплектацію: Товкач, Набір для ковбасок, Цитрус-прес, Шинковка з 4 барабанами, Шнековий соковитискач, Диск 2.7 мм, Диск 4 мм, Диск 8 мм, Інструкція. Важить модель 6,08 кг.

 

М'ясорубка Bosch MFW 3X18W Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити М'ясорубка Bosch MFW 3X18W в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електром'ясорубки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електром'ясорубки и купити М'ясорубка Bosch MFW 3X18W в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару М'ясорубка Bosch MFW 3X18W

Продуктивність, кг/хв 2.5 кг/хв
Потужність 2000 Вт
Матеріал корпуса є
Кількість дисків є
Насадки Насадка для ковбас, Насадка для терки та шатківниці, Цитрус-прес, Шнековий соковитискач для томатів та ягід
Додаткові можливості Диски 2,7/4/8 мм
Кількість дисків пластик
Комплектація є
Габарити (ВхШхГ) є
Країна-виробник товару пластик

* Технічні характеристики М'ясорубка Bosch MFW 3X18W можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - М'ясорубка Bosch MFW 3X18W

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bosch MFW 3X18W

Код товару: 337522
На замовлення, 1-3 дні
Tefal NE858D38 7396 грн
Код товару: 35078
На замовлення, 1-3 дні
Bosch MFW 66020 8643 грн
Код товару: 35081
На замовлення, 1-3 дні
Bosch MFW 68660 9460 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →