Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

М'ясорубка Bosch MFW 3X17B

Код товару: 153578
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Bosch
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електром'ясорубки М'ясорубка Bosch MFW 3X17B

Bosch MFW3X17B - електром'ясорубка від відомого виробника побутової техніки для дому. Ця модель оснащена потужним двигуном на 2000 Вт. Завдяки цьому, ви значно скоротите час, який йшов у вас на приготування. Висока продуктивність м'ясорубки, а саме 2,3 кг на хвилину, зробить роботу за вас, швидко та ефективно.

Ціна: 7181 грн
шт

Опис товару М'ясорубка Bosch MFW 3X17B

 Дизайн м'ясорубки поєднував у собі елегантний та сучасний стиль, який має просто приголомшливий та розкішний вигляд. В її основі використані якісні комплектуючі, які сприяють стабільній та надійній роботі. Ця м'ясорубка полегшить вам процес приготування і стане правильною супутницею на багато років. М'ясорубка Bosch MFW3X17B виготовлена ​​із міцного пластику. Грати м'ясорубки виготовляються з високоякісної сталі. Для зручності використання передбачено наявність дисків з різними діаметрами отворів. З особливостей цієї моделі слід відзначити наявність двостороннього ножа, який забезпечує бездоганний результат. Існує інтегроване відділення для зберігання аксесуарів. Також,було передбачено наявність гумових ніжок, які забезпечують надійну фіксацію м'ясорубки на робочій поверхні та запобігають її ковзанню. М'ясорубка Bosch MFW3X17B отримала насадки для томатів та ягід, для терки та шатківниці, для ковбасних виробів. Повна комплектація м'ясорубки: Набір для ковбасок, Шнековий соковитискач, Шинківка з 4 барабанами, Диск 2.7 мм, Диск 4 мм, Диск 8 мм, Інструкція.

 

М'ясорубка Bosch MFW 3X17B Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити М'ясорубка Bosch MFW 3X17B в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електром'ясорубки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електром'ясорубки и купити М'ясорубка Bosch MFW 3X17B в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару М'ясорубка Bosch MFW 3X17B

Продуктивність, кг/хв 2.3 кг/хв
Потужність 500 Вт
Кількість дисків є
Насадки Насадка для ковбас, Насадка для терки та шатківниці, Шнековий соковитискач для томатів та ягід
Додаткові можливості Диски 2,7/4/8 мм
Країна-виробник товару пластик

* Технічні характеристики М'ясорубка Bosch MFW 3X17B можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - М'ясорубка Bosch MFW 3X17B

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bosch MFW 3X17B

Код товару: 337522
На замовлення, 1-3 дні
Tefal NE858D38 7396 грн
Код товару: 35078
На замовлення, 1-3 дні
Bosch MFW 66020 8643 грн
Код товару: 35081
На замовлення, 1-3 дні
Bosch MFW 68660 9460 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →