Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Оптика Barska Style 10x25

Код товару: 165889
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Barska
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пристрої для нічного бачення Оптика Barska Style 10x25

Збільшення: 10 x
Тип збільшення: фіксоване
Діаметр об'єктива: 25 мм
Призми: BK7
Просвітлення: Fully Coated

Ціна: 602 грн
шт

Опис товару Оптика Barska Style 10x25

Монокуляр BARSKA Style 10x25 – компактний та легковажний багатофункціональний оптичний пристрій з блакитними лінзами. Прекрасно підходить як для туристичних подорожей, так і для використання на концертних та спортивних заходах. Стильний і ергономічний обгумований корпус служить надійним захистом для монокуляра в непростих похідних умовах і запобігає вислизанню. У комплекті до пристрою додається шийний ремінець та чохол з неопрену з відділеннями для різних туристичних речей. У відділеннях можна зручно розмістити кишеньковий ніж, запальничку чи компас.

Якісна оптика дає десятикратне збільшення, дозволяє добре розглянути навіть дуже віддаленіпредмети. «Дахові» призми з боросилікатного скла BK-7 забезпечують гарну якість зображення та компактність конструкції. Антивідбивне одношарове покриття лінз, нанесене на робочі поверхні, дає високий коефіцієнт світлопропускання, роблячи зображення яскравим та чітким. Кільце фокусування, розміщене на окулярі, дозволяє регулювати різкість. Як і інші моделі від відомого американського виробника Barska, монокуляр відрізняється високою якістю виконання та вдалим співвідношенням ціни та якості.

Оптика Barska Style 10x25 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Оптика Barska Style 10x25 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пристрої для нічного бачення купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пристрої для нічного бачення и купити Оптика Barska Style 10x25 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Оптика Barska Style 10x25

Тип Монокуляр
додаткові характеристики Світлосила: 6.25
Фактор сутінків: 15.8
Винос вихідної зіниці: 10.5 мм
Межа фокусування від: 8 м
Поле зору на 1000м: 96 м

* Технічні характеристики Оптика Barska Style 10x25 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Оптика Barska Style 10x25

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Barska Style 10x25

Код товару: 168869
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 331988
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360408
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →