Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Оптика Barska Blackhawk 10X40 WP

Код товару: 165888
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Barska
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пристрої для нічного бачення Оптика Barska Blackhawk 10X40 WP

Збільшення: 10 x
Тип збільшення: фіксоване
Діаметр об'єктива: 40 мм
Призми: BK7

Ціна: 4214 грн
шт

Опис товару Оптика Barska Blackhawk 10X40 WP

Тепер популярна серія монокулярів та біноклів Barska Blackhawk представлена ​​в новому, більш сучасному та ергономічному дизайні. Проте зміни торкнулися як фейслифтинга, а й оптичних характеристик. Монокуляр отримав повністю нову мультипросвітлену оптику із збільшеним полем зору та системою фокусування на ближній дистанції. Надійний та зручний, повністю водонепроникний та азотозаповнений монокуляр Barska серії Blackhawk відповідають сучасним високим вимогам до якісної спортивної оптики.

Популярна серія монокулярів і біноклів Blackhawk у новому дизайні отримала бічні насічки на гумовому покритті корпусу, які забезпечують ще більш надійне утримання монокуляраруку. Корпус повністю герметичний та захищений від проникнення вологи. Азотонаповнення не дозволить збиратися конденсату всередині монокуляра за значних змін температури.

Головні зміни торкнулися оптики монокуляра. На всі оптичні поверхні нанесено багатошарове просвітлення зеленого відтінку високої інтенсивності. Це помітно поліпшило якість зображення. Монокуляр має значний діаметр об'єктива, що дозволяє отримати досить високу сетосилу вести спостереження в сутінках та на розквіті. Barska Blackhawk 10X40 WP - це практично підзорна труба в компактному корпусі з хорошими світлосильними характеристиками.

Різкість зображеннярегулюється кільцем фокусування на окулярі з профільованою накаткою, що не допускає прослизання під пальцем при зміні фокусної відстані.

Нейлоновий футляр та наручний ремінь, що входять до комплекту, зручні для похідного варіанта використання цього монокуляра.

Оптика Barska Blackhawk 10X40 WP Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Оптика Barska Blackhawk 10X40 WP в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пристрої для нічного бачення купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пристрої для нічного бачення и купити Оптика Barska Blackhawk 10X40 WP в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Оптика Barska Blackhawk 10X40 WP

Тип Монокуляр
додаткові характеристики Збільшення: 10x
Діаметр об'єктива, мм: 40
Розмір вихідної зіниці, мм: 4
Видалення вихідної зіниці, мм: 17.5
Фактор сутінків: 20
Світлосила: 16
Мінімальна відстань фокусування, м: 4
Поле зору м/1000 м: 105

* Технічні характеристики Оптика Barska Blackhawk 10X40 WP можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Оптика Barska Blackhawk 10X40 WP

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Barska Blackhawk 10X40 WP

Код товару: 331988
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360408
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 292670
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →