Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плойка Babyliss ST089E

Код товару: 258070
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Babyliss
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прилади для укладання волосся Плойка Babyliss ST089E

Стайлер Babyliss ST089E – ​​це сучасний стайлер, який відмінно підходить для створення дивовижних образів. З його допомогою можна швидко випрямляти волосся, а також легко завивати вертикальні та горизонтальні локони.

Ціна: 1333 грн
шт

Опис товару Плойка Babyliss ST089E

Стайлер Babyliss ST089E – ​​це сучасний стайлер, який відмінно підходить для створення дивовижних образів. З його допомогою можна швидко випрямляти волосся, а також легко завивати вертикальні та горизонтальні локони.
 
Завдяки високій потужності та функції швидкого нагрівання пристрій буде готовий до роботи вже після 30 секунд, про що вас попередить зручна LED індикація.
 
Температурні режими
Розробники обладнали стайлер двома температурними режимами: 200°C та 230°C. Це дозволить легко підібрати потрібну температуру в залежності від типу волосся та бажаного результату. При цьому інтуїтивно зрозуміле механічне керування дозволить здійснити цю процедуру легким.рухом пальця.
 
Комфортна експлуатація
Зовнішній вигляд Babyliss ST089E представлений сучасним дизайном, який не тільки чудово виглядає, а й робить експлуатацію максимально комфортною. Завдяки ергономічній ручці та невеликій вазі стайлер чудово відчувається в руці та не викликає дискомфорту навіть після тривалої експлуатації. При цьому міцний пластиковий корпус надійно захищає всі внутрішні деталі, а 2-метровий шнур з можливістю повороту на 360° забезпечує повну свободу дій.
 
Керамічне покриття
Стайлер обладнаний сучасними керамічними пластинами, які швидко досягають потрібної температури і плавно ковзають по волоссю,ушкоджуючи їх. Водночас температура рівномірно розподіляється по всій площі пластин, що дозволяє уникнути перегріву окремих пасм.

Плойка Babyliss ST089E Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плойка Babyliss ST089E в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прилади для укладання волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прилади для укладання волосся и купити Плойка Babyliss ST089E в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плойка Babyliss ST089E

Тип Стайлер
Максимальна температура нагріву 230 °C
Кількість режимів 2
Керамічне покриття насадок Так
Матеріал покриття Поворот шнура на 360 °
Довжина мережевого шнура 2 м
Час нагріву 30 сек

* Технічні характеристики Плойка Babyliss ST089E можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плойка Babyliss ST089E

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Babyliss ST089E

Код товару: 80740
На замовлення, 1-3 дні
Remington CI53W 1376 грн
Код товару: 133413
На замовлення, 1-3 дні
Aurora AU 3579 1376 грн
Код товару: 145112
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →