Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плойка LARETTI LR-HC1404

Код товару: 258866
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Laretti
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прилади для укладання волосся Плойка LARETTI LR-HC1404

Плойка LARETTI LR-HC1404 з унікальними фігурними пластинами створена спеціально для випрямлення та накручування волосся.

Ціна: 1075 грн
шт

Опис товару Плойка LARETTI LR-HC1404

Плойка LARETTI LR-HC1404 з унікальними фігурними пластинами створена спеціально для випрямлення та накручування волосся.
 
Стильний дизайн
Модель не тільки має високу якість, але і виглядає як слід виглядати техніці для краси. Стильний чорний корпус Laretti LR-HC1404 розведений кольоровими вставками рожевого золота. Такого ж кольору та покриття пластин. Поєднання ніжності, багатства та вишуканості дозволять вам отримувати естетичну насолоду щоразу при використанні даної техніки.
 
Зручне укладання
Плайка Laretti LR-HC1404 призначена для швидкого формування стійких локонів. За рахунок великої площі контакту ви можете захопити великі пасма. Цескорочує час, необхідний зачіску загалом. Потужність 45 Ватів достатньо для того, щоб швидко нагрівати пластини до потрібної температури. Модель має 3 температурні режими роботи, щоб ваше волосся було захищене належним чином. Максимальне нагрівання досягає позначки 230 градусів. Це дозволяє фіксувати пасмо за лічені секунди. Спеціальні насічки на краях плойки забезпечують правильний розподіл волосся і запобігають його заплутуванню.
 
Особливості моделі
Наконечник плойки Laretti LR-HC1404 має захист від нагріву, тому працювати плойкою не тільки приємно, але й безпечно. Мережевий кабель закріплений на поворотному шарнірі. Він не дасть кабелю заплутатися та забезпечить вамдостатню свободу рухів. Вбудований термостат унеможливлює перегрів пластин. А автовиключення дозволить уникнути проблем, якщо ви раптом залишите плойку увімкненою без нагляду.

Плойка LARETTI LR-HC1404 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плойка LARETTI LR-HC1404 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прилади для укладання волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прилади для укладання волосся и купити Плойка LARETTI LR-HC1404 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плойка LARETTI LR-HC1404

Тип Плойка-випрямляч
Максимальна температура нагріву 230°С
Кількість режимів 5
Потужність 45 Вт
Керамічне покриття насадок Так
Матеріал покриття Плойка спіральна
Довжина мережевого шнура 1.8 м
Особливості 28 мм
Захисний замок Є
Автоматичне вимикання Є

* Технічні характеристики Плойка LARETTI LR-HC1404 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плойка LARETTI LR-HC1404

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на LARETTI LR-HC1404

Код товару: 310885
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 61515
На замовлення, 1-3 дні
Babyliss C332E 1118 грн
Код товару: 326386
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →