Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плойка Aurora AU 3579

Код товару: 133413
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Aurora
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прилади для укладання волосся Плойка Aurora AU 3579

Тип: Побутовий; Потужність: 42 Вт; Кількість температурних режимів: 1; Покриття нагрівного елемента: Кераміка; Опції: Захист від перегріву; Колір білий;

Ціна: 1376 грн
шт

Опис товару Плойка Aurora AU 3579

Стайлер Aurora AU 3579 є унікальною та сучасною моделлю, яка здатна за лічені хвилини виконати всі необхідні дії для того, щоб подарувати своїй володарці привабливу зачіску. Не обов'язково відвідувати салон краси, з таким помічником можна швидко та якісно створити локони у домашніх умовах. Ця модель має високу потужність, а також виконується з високоякісних матеріалів, що дозволить їй прослужити довгий термін експлуатації.
 
Привабливий стиль даного пристрою дозволить використовувати його не тільки для особистого використання, а й застосовувати майстрам, які працюють у салонах краси. Корпус моделі виготовляється із стильногоглянсового білого пластику, а ось насадки, шнур та функціональна кнопка мають чорний відтінок. Такий контраст привабливо виглядає та доповнить решту приладів для створення краси.
 
Стайлер Aurora AU 3579 використовується для створення різноманітних зачісок та випрямлення волосся. З цієї причини комплектація включає кілька якісних і довговічних насадок з матеріалу, який витримує високі температури. Завдяки зручному кріпленню, власниця зможе швидко та легко виконувати заміну насадок, використовуючи одразу кілька прийомів для створення ідеальної зачіски. Крім того, в наборі також зручна сумочка, в якій можна компактно вмістити всі елементи пристрою іносити із собою.

Плойка Aurora AU 3579 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плойка Aurora AU 3579 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прилади для укладання волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прилади для укладання волосся и купити Плойка Aurora AU 3579 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плойка Aurora AU 3579

Тип Плойка
Максимальна температура нагріву 180 С
Кількість режимів 1 шт
Потужність 42 Вт
Керамічне покриття насадок Так
Матеріал покриття Шарнірний шнур
насадка для завивки / насадка для випрямлення / канічна насадка / сумка для зберігання
Довжина мережевого шнура 180 см
Захисний замок Ні
Автоматичне вимикання Ні

* Технічні характеристики Плойка Aurora AU 3579 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плойка Aurora AU 3579

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Aurora AU 3579

Код товару: 310902
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 76451
На замовлення, 1-3 дні
Remington S3500 1419 грн
Код товару: 134894
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →