Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Телескоп Asterion Pilgrim DOB12

Код товару: 168154
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Asterion
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Телескопи Телескоп Asterion Pilgrim DOB12

Монтування Добсона виготовлене з міцної ламінованої вологостійкої фанери, торці якої додатково захищені від вологи. Конструкція є розбірним боксом, який також служить для транспортування деталей телескопа. Кришка боксу є підставкою для монтування, на якій по фторопластових опорах ковзає корпус, дозволяючи наводитися по азимуту. До оптичної труби кріпиться пара коромисел для наведення по висоті. Коромисла оснащені еластичними гумками, що забезпечують балансування оптичної труби.

Ціна: 77056 грн
шт

Опис товару Телескоп Asterion Pilgrim DOB12

Телескоп з діаметром об'єктива 305мм - це вже громіздкий і важкий інструмент, якому бажано виділити постійне місце для спостережень і не перевозити його занадто часто. Можливості цієї моделі величезні, і обмежені, швидше за атмосферними перешкодами, ніж якістю і параметрами оптики. Тим не менш, завдяки цьому телескопу Ви можете "здійснити орбітальний політ" над місячною поверхнею, розрізнити деталі на диску Меркурія, побачити сотні подробиць на диску Марса, у тому числі знамениті "марсіанські канали", міріади деталей у хмарах Юпітера і навіть диски його супутників , чудові кільця Сатурна, пояси та шторму на його диску, а можливо навіть полярний гексагон. Уран та Нептун покажуть добрепомітні кольорові диски, можливо навіть з деталями. А ще докладно вивчіть будову яскравих комет — ядро, кома, деталі хвостів і їх кольорові відтінки. Об'єкти далекого космосу теж покажуть своє розмаїття та розкіш. Сотні дозволених зірок у кульових скупченнях, тонка структура та кольори дифузних та планетарних туманностей, спіральні рукави та перемички у галактиках. Цей телескоп має світлосилу 4,90, завдяки чому Ви зможете отримати широке поле зору та скоротити час експозиції під час фотографічних робіт. При візуальних спостереженнях, у першу чергу, він буде добрим об'єктами далекого космосу на малих і середніх збільшеннях. Для великих збільшення при планетних спостереженнях такамодель вимагає застосування якісніших, а значить і дорожчих аксесуарів.

Телескоп Asterion Pilgrim DOB12 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Телескоп Asterion Pilgrim DOB12 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Телескопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Телескопи и купити Телескоп Asterion Pilgrim DOB12 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Телескоп Asterion Pilgrim DOB12

Відстань фокусування, мм 1500
Оптичний дизайн нема інформації
Комп'ютерне керівництво Ні
Кріплення Добсона
додаткові характеристики Максимальне збільшення: 610 x
Фокусна відстань: 1500 мм
Роздільна здатність: 0.37
Світлосила: 4.9

* Технічні характеристики Телескоп Asterion Pilgrim DOB12 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Телескоп Asterion Pilgrim DOB12

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Asterion Pilgrim DOB12

Код товару: 302183
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 159534
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 283535
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →