Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Телескоп Celestron Труба телескопа 700 Maksutov OTA (700MAK)

Код товару: 302183
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Celestron
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Телескопи Телескоп Celestron Труба телескопа 700 Maksutov OTA (700MAK)

Celestron 700 Maksutov (OTA) – це потужна, дзеркально-лінзова оптична труба (катадіоптрик), яка постачається без монтування. Ідеально підходить для астроспостережень в умовах міського освітлення.

Ціна: 81141 грн
шт

Опис товару Телескоп Celestron Труба телескопа 700 Maksutov OTA (700MAK)

Труба телескопа Celestron 700 Maksutov (OTA) виконана за схемою Максутов-Кассегрен зі 180-міліметровою оптичною частиною. Завдяки своїй конструкції має фокусну відстань, що дорівнює 2700 мм. Цього буде достатньо, щоб насолодитися подробицями найвіддаленіших космічних об'єктів. На фокусері проектується дзеркальне, неперевернене зображення. Для отримання звичної, земної картинки необхідний окуляр, що обертає. Це буде корисно, якщо вас цікавлять наземні спостереження. У комплект не входить монтування, щоб користувач міг самостійно підібрати найбільш підходящий тип. Такий підхід також корисний, якщо у вас є монтування і вам потрібно мати кілька оптичних труб для різних цілей.

Телескоп Celestron Труба телескопа 700 Maksutov OTA (700MAK) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Телескоп Celestron Труба телескопа 700 Maksutov OTA (700MAK) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Телескопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Телескопи и купити Телескоп Celestron Труба телескопа 700 Maksutov OTA (700MAK) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Телескоп Celestron Труба телескопа 700 Maksutov OTA (700MAK)

Відстань фокусування, мм 2700мм
Кріплення Відсутнє
додаткові характеристики Труба має порівняно компактні габарити та може використовуватись на невеликому балконі квартири.

* Технічні характеристики Телескоп Celestron Труба телескопа 700 Maksutov OTA (700MAK) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Телескоп Celestron Труба телескопа 700 Maksutov OTA (700MAK)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Celestron Труба телескопа 700 Maksutov OTA (700MAK)

Код товару: 168154
Немає в наявності
Код товару: 159534
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 283535
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →