Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Соковичавниці Ardesto JEG-1330SL

Код товару: 152157
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Ardesto
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Соковичавниці Соковичавниці Ardesto JEG-1330SL

Ardesto JEG-1330SL – шнековий соковитискач з компактними габаритами, що дозволить його використовувати навіть на маленьких кухнях. Має стильний, сучасний дизайн, благородячи чому, чудово виглядатиме на будь-якій кухні. Оснащена фільтром з нержавіючої сталі в циліндрі, трубка з випуску соку має протиковзне покриття. Електродвигун постійного струму з малою швидкістю стискання забезпечує вищу вироблення соку та нижчий рівень шуму.

Ціна: 3440 грн
шт

Опис товару Соковичавниці Ardesto JEG-1330SL

Номінальна потужність пристрою становить 200 Вт. Прилад здатний працювати лише з однією швидкістю. Корпус соковижималки виготовлений з металу та пластику, завдяки чому він поєднував у собі надійність, міцність і невелику вагу. Соковитискач Ardesto JEG-1330SL комплектується склянкою, яка служить резервуаром для соку. Турборежим і імпульсний режим у даній моделі відсутні. Соковитискач має функцію реверсу, що допомагає уникнути застрягання овочів та фруктів. Зручність під час роботи забезпечує система прямої подачі соку. Є також система «Крапля-стоп». Пристрій дуже простий у догляді і легко миється. Надійності та довговічності сприяє наявність захисту двигуна від перегріву.Соковитискач отримала прогумовані ніжки. Завдяки чому вона стійко стоїть на столі і не ковзає під час роботи. У комплектацію входять: 1 ємність для макухи та 1 для соку, а також щіточка для очищення. Конструкція соковижималки передбачає легке очищення та складання.

 

Соковичавниці Ardesto JEG-1330SL Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Соковичавниці Ardesto JEG-1330SL в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Соковичавниці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Соковичавниці и купити Соковичавниці Ardesto JEG-1330SL в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Соковичавниці Ardesto JEG-1330SL

Тип Шнекова
Додаткові характеристики склянка
Комплектація 0.6 л
Об'єм ємності для соку 200 Вт
Габарити (ВхШхГ) 1
Потужність є
Вид шнека ні
Об'єм резервуара для макухи, л 90 об/хв
Особливості є
Насадки є
Кількість швидкостей 0.6 л
Колір є

* Технічні характеристики Соковичавниці Ardesto JEG-1330SL можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Соковичавниці Ardesto JEG-1330SL

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ardesto JEG-1330SL

Код товару: 149328
На замовлення, 1-3 дні
BRAUN SJ 3100 WH 3483 грн
Код товару: 370200
На замовлення, 1-3 дні
Zelmer ZJE 4800 3483 грн
Код товару: 301867
На замовлення, 1-3 дні
Eldom PJ300 3569 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →