Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Соковичавниці BRAUN SJ 3100 WH

Код товару: 149328
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Соковичавниці Соковичавниці BRAUN SJ 3100 WH

Зберегти всі вітаміни та мікроелементи продуктів допоможе соковитискач Braun SJ 3100 WH. Якісний, надійний і недорогий соковитискач з легкістю впорається з поставленими завданнями, і вже за кілька секунд на вашому столі стоятиме смачний і корисний сік.

Ціна: 3483 грн
шт

Опис товару Соковичавниці BRAUN SJ 3100 WH

 У соковижималці Braun SJ 3100 WH можна приготувати сік із заморожених продуктів, при цьому збережуться всі вітаміни та мікроелементи. Спеціально розроблений контейнер для збору соку видаляє з підготовленого соку піну, що утворилася. Таким чином, ви можете насолоджуватися чистим, свіжим та здоровим соком. Поверхні соковижималки легко чистяться, а її частини можна мити в посудомийній машині. Класичний і компактний дизайн соковижималки Braun з вбудованим контейнером для м'якоті об'ємом 1,25 л і 0,75 л соку буде відмінно виглядати в інтер'єрі будь-якої кухні. Незважаючи на невеликі розміри соковижималки потужності 500Вт вистачить для швидкого та якісного приготування різноманітних соків на сніданок,обід чи вечеря вам та вашій родині. Зручний отвір для заповнення соковижималки діаметром 55мм дозволить завантажити до неї досить великі шматочки продуктів. Інноваційна система «Антикапля» - це система захисту від крапель, яка запобігає утворенню небажаної краплі. Унікальна система активації "Антикапля" - просте натискання кнопки і більше не потрібно стежити за носиком соковижималки. Інноваційна 4-ступінчаста система безпеки Якщо один із чотирьох параметрів безпеки не виконується, двигун двигуна зупиняється протягом 10 секунд, що забезпечує високу безпеку застосування приладу.

Соковичавниці BRAUN SJ 3100 WH Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Соковичавниці BRAUN SJ 3100 WH в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Соковичавниці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Соковичавниці и купити Соковичавниці BRAUN SJ 3100 WH в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Соковичавниці BRAUN SJ 3100 WH

Тип відцентрова
Додаткові характеристики Контейнер для соку
Комплектація 0.75 л
Об'єм ємності для соку 500 Вт
Габарити (ВхШхГ) 1
Насадки є
Кількість швидкостей 1.25 л
Колір є

* Технічні характеристики Соковичавниці BRAUN SJ 3100 WH можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Соковичавниці BRAUN SJ 3100 WH

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BRAUN SJ 3100 WH

Код товару: 301867
На замовлення, 1-3 дні
Eldom PJ300 3569 грн
Код товару: 131908
На замовлення, 1-3 дні
MPM MSO-12M 3784 грн
Код товару: 47994
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →