Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Соковичавниці Liberty JC-650C

Код товару: 149654
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Liberty
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Соковичавниці Соковичавниці Liberty JC-650C

Соковитискач Liberty JC-650C - це чудово продумана дрібна побутова техніка, яка має якісну збірку, розвинений функціонал і прекрасний дизайн. Все це в комплексі створює прилад, що ідеально вписується в інтер'єр сучасної кухні. Незважаючи на деякі нотки ретро-стилю у зовнішності, соковитискач стане окрасою кухні, зробленої в класичному, модерновому чи мінімалістичному дизайні. Акуратні м'які лінії, гра фактур, мінімум оздоблювальних деталей – техніка самодостатня та проста.

Ціна: 2279 грн
шт

Опис товару Соковичавниці Liberty JC-650C

 Що стосується функціональної частини, то власник зможе використати переваги представленого приладу, щоб отримати сік не тільки з м'яких м'яких податливих продуктів, а й з таких овочів та фруктів, які мають тверде тіло з жорсткою шкіркою. Окремо варто додати, що техніка чудово справляється із травами. У конструкції соковижималки добре реалізована функція крапля-стоп. Суть цієї опції полягає в тому, що після вимкнення двигуна пристрою з каналу подачі соку перестає надходити рідина. Тобто. вам не потрібно чекати, поки вийдуть залишкові краплі, які можуть забруднити стіл, на якому стоїть соковитискач. Вимкнув і забув! Окремі частини корпусу виготовлені з нержавіючої сталі.Даний метал недаремно обраний як основа для приладу: за рахунок того, що він не схильний до корозії, не вступає в реакцію з їжею, а також має стильну фактуру досить лаконічного вигляду, сталь ідеальна в цій ролі. Корпус соковижималки оснащений ніжками, які дозволяють приладу працювати і не зміщуватись у процесі функціонування. Це перешкоджає самовільному переміщенню соковижималки, а також дозволяє їй прийняти стійку позицію на площині.

Соковичавниці Liberty JC-650C Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Соковичавниці Liberty JC-650C в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Соковичавниці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Соковичавниці и купити Соковичавниці Liberty JC-650C в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Соковичавниці Liberty JC-650C

Тип цінробіжна
Додаткові характеристики склянка
Комплектація 0.4 л
Об'єм ємності для соку 600 Вт
Габарити (ВхШхГ) 2
Насадки є
Кількість швидкостей 0.6 л
Колір є

* Технічні характеристики Соковичавниці Liberty JC-650C можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Соковичавниці Liberty JC-650C

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liberty JC-650C

Код товару: 311378
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 158656
На замовлення, 1-3 дні
Grunhelm GJR610 2494 грн
Код товару: 1212
На замовлення, 1-3 дні
Bosch MES 1020 2580 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →