Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Тример AL-KO Comfort BC 400 B

Код товару: 162500
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: AL-KO
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тримери та мотоцикли Тример AL-KO Comfort BC 400 B

Бензинова мотокоса AL-KO BC 400 B – компактне та надійне рішення. Незалежне косіння там, де Ви захочете: Модель AL-KO BC 400 B вражає ефективними результатами стрижки та перевіреною якістю від AL-KO. Без кабелю і без залежності від часу необхідної підзарядки акумулятора ця модель моторизованої бензокоси для початківців із шириною різу 41 см (ріжуча волосінь) або 25 см (ніж) виконує свою службу у великих садах, на луках, і в будь-якому куті вашої земельної ділянки. Цією бензокосою легко працювати там, куди не зможе дістатися Ваша газонокосарка, а також на ділянках, що важко проходять.

Ціна: 7955 грн
шт

Опис товару Тример AL-KO Comfort BC 400 B

Міцний захист корпусу з металу гарантує тривалий термін служби та робить додатковий внесок у захист навколишнього середовища.

 

Технічнідеталі бензинової мотокоси BC 400 B

З двотактним двигуном новітнього покоління, що легко запускається, з потужністю 1.25 кВт, ця мотокоса стане Вам надійним і повним сил помічником, яким будете легко і безпечно керувати Ви, як початківець садівник-аматор. Хороша сила протягування різального механізму дозволить Вам легко обробити будь-яку територію з високою травою, чагарниками та трав'яними чагарниками.

Універсальність завдяки змінній різальній головці: волосінь з шириною різу 41 см миттєво замінюється включеним металевим ножем 25 см — для легкого просування як у легко-, так і в місцях, що важко проходять! Просте поводження з косою і регульований подвійний ремінь на плечі з м'якою тазостегновоїзахистом забезпечують ефективну роботу та швидкі результати косіння як на газонній площі, так і вздовж парканів та стін. За допомогою покрокової автоматичної системи можна легко налаштувати оптимальну довжину нитки прямо під час косіння, просто постукуючи по землі тримірною головкою (виключаючи роботу ножем).
Незалежно від часу роботи від акумулятора без заряджання та від довжини кабелю, цей прилад стане Вашою великою перевагою при обробці газонів, а також на віддалених трав'яних полях.

Для Вашої безпеки та безпеки Вашого оточення: Всупереч бензиновому двигуну, мотокосою BC 400 B зможе легко керувати навіть садівник-любитель-початківець, завдяки ергономічній форміконструкції, оптимальному розподілу ваги та зручним елементам рукоятки. Міцний, довговічний металевий захист бака захищає його від пошкоджень і надійно запобігає витоку бензину.

  • Універсальна, особливо легка та зручна мотокоса для незалежної роботи.
  • Двотактний мотор, що легко заводиться, з тросовим стартером, колінчастий вал з двома підшипниками і точна кутова передача для тривалої служби
  • Металевий захист корпусу для високої надійності та довговічності
  • Точне керування завдяки регульованій, зручній велосипедній ручці. Вбудовані елементи керування
  • Котушка Fast & Easy у комплекті. Проста заправка та намотування ріжучої нитки без відкриттяшпульки мотокоси.

Тример AL-KO Comfort BC 400 B Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Тример AL-KO Comfort BC 400 B в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тримери та мотоцикли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тримери та мотоцикли и купити Тример AL-KO Comfort BC 400 B в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Тример AL-KO Comfort BC 400 B

Огляд Мотокоси
Тип Бензинові
Влада Потужність двигуна, кВт:
1,25

Потужність двигуна, л.с. :
1,7
Об'єм двигуна 2-х тактний, з повітряним охолодженням, 39,8 см куб
Обсяг паливного бака 0,8
Система різання волосінь + ніж
Вага 7,6

* Технічні характеристики Тример AL-KO Comfort BC 400 B можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Тример AL-KO Comfort BC 400 B

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на AL-KO Comfort BC 400 B

Код товару: 310314
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 120221
На замовлення, 1-3 дні
Makita UR3501 8213 грн
Код товару: 162418
На замовлення, 1-3 дні
Hyundai Z 350 8514 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →