Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Тример Hyundai Z 350

Код товару: 162418
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Hyundai
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тримери та мотоцикли Тример Hyundai Z 350

Надійний бензомотор лінійки Industrial Commercial має значну потужність для продуктивного різання трав'янистих і чагарникових рослин, адаптований до тривалих робочих циклів. Об'єм 33 см.куб. з особливою будовою внутрішньої камери забезпечує економну витрату пального і значно зменшує кількість продуктів горіння у вихлопі завдяки максимально повному згорянню бензину.

Ціна: 8514 грн
шт

Опис товару Тример Hyundai Z 350

Паливний бак об'ємом 0,9 л Місткий бачок знижує періодичність заправок пального, дозволяє довгий період доглядати зелену зону без зупинок. Резервуар із міцного пластику витримує удари при падінні, стійкий до ультрафіолету та високих температур повітря. Ширина косіння ліскою 430 мм Шпуля з ріжучою ниткою охоплює ділянку, порівнянну з класичною газонокосаркою у вузькому корпусі, дозволяючи оперативно навести лад на просторому газоні без щільного розміщення перешкод. Для зрізу бур'яну, що одеревіли, очерету, чагарника, що розрісся, можна використовувати ножове полотно. Комфортний ремінь на плечі Ремінне оснащення призначене для носіння садової техніки з опорою наплече, при цьому руки звільнені від навантаження та утримання коси. Широка лямка не впивається у шкіру, м'яко лягає на тіло людини. Руль зігнутої форми з еластичними ручками зручний у процесі косовиці, руки в такому положенні не втомлюються при тривалій роботі, а оператор може широко розмахуватися з вихідної точки для захоплення максимальної площі. Роз'ємна штанга для зручного транспортування Міцна труба розбирається для компактного сезонного зберігання або перевезення легкового авто. Порожнистий вал не обтяжує мотокосу, при цьому характеризується стійкістю до деформування та впливу корозії.

Тример Hyundai Z 350 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Тример Hyundai Z 350 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тримери та мотоцикли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тримери та мотоцикли и купити Тример Hyundai Z 350 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Тример Hyundai Z 350

Огляд Мотокоса
Тип Бензин
Влада Потужність двигуна, кВт:
0,9

Потужність двигуна, л.с. :
1,2
Об'єм двигуна 32.6 см³
Обсяг паливного бака 0.9 л
Система різання волосінь + ніж
Вага 8.4 кг

* Технічні характеристики Тример Hyundai Z 350 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Тример Hyundai Z 350

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hyundai Z 350

Код товару: 169416
На замовлення, 1-3 дні
Grunhelm GR-31T 8643 грн
Код товару: 315751
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313668
На замовлення, 1-3 дні
Ego ST 1400 E-ST 9417 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →