Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Тример AL-KO Easy BC 330 B

Код товару: 162498
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: AL-KO
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тримери та мотоцикли Тример AL-KO Easy BC 330 B

Відмінна здатність досягати важкопрохідних ділянок при надійному керуванні та екстразахисту. Такими є моделі бензокос від AL-KO – наші зручні та потужні помічники в області стрижки газонів.

Ціна: 6235 грн
шт

Опис товару Тример AL-KO Easy BC 330 B

Незалежне косіння там, де Ви захочете: Модель AL-KO BC 330 B вражає ефективними результатами стрижки та перевіреною якістю від AL-KO. Без кабелю і без залежності від часу необхідної підзарядки акумулятора ця модель моторизованої бензокоси для початківців з шириною різу 41 см (ріжуча волосінь) або 25 см (ніж) виконує свою службу у великих садах, на луках, та в будь-якому куті вашої земельної ділянки. Цією бензокосою легко працювати там, куди незможе дістатися Ваша газонокосарка, а також на важкопрохідних ділянках.

Для того, щоб Ваша робота була безпечною і не потребує додаткових зусиль, мотокоса оснащена велосипедною ручкою. У поєднанні з плечовим поясом, який розподіляє вагу пристрою по обох плечах, керування мотокосою стає виключно точним. З покроковою автоматичною подачею завжди забезпечується оптимальна довжина нитки (за винятком ножа).

Міцний захист корпусу з металу гарантує тривалий термін служби та робить додатковий внесок у захист навколишнього середовища.

 

Технічні деталі бензинової мотокоси BC 330 В

З двотактним двигуном, що легко запускається, новітнього покоління зпотужністю 0,9 кВт, ця мотокоса стане вам надійним і повним сил помічником, яким легко і безпечно управляти Ви, як початківець садівник-аматор. Хороша сила протягування різального механізму дозволить Вам легко обробити будь-яку територію з високою травою, чагарниками та трав'яними чагарниками.

Універсальність завдяки змінній різальній головці: волосінь з шириною різу 41 см миттєво замінюється включеним металевим ножем 25 см — для легкого просування як у легко-, так і в місцях, що важко проходять! Просте поводження з косою та регульований подвійний наплічний ремінь з м'яким тазостегновим захистом забезпечують ефективну роботу та швидкі результати косіння як на газонній площі, так івздовж парканів та стін. За допомогою покрокової автоматичної системи можна легко налаштувати оптимальну довжину нитки прямо під час косіння, просто постукуючи по землі тримірною головкою (виключаючи роботу ножем).
Незалежність від часу роботи від акумулятора без підзарядки та від довжини кабелю – цей прилад стане Вашою великою перевагою при обробці газонів, а також на віддалених трав'яних полях.

Для Вашої безпеки та безпеки Вашого оточення: Всупереч бензиновому двигуну, мотокосою BC 330 B зможе легко керувати навіть початківець садівник-аматор, завдяки ергономічній формі конструкції, оптимальному розподілу ваги та зручним елементам рукоятки. Міцна, довговічнаметалевий захист бака захищає його від пошкоджень і надійно запобігає витоку бензину.

  • Універсальна, особливо легка та зручна мотокоса для незалежної роботи.
  • Двотактний мотор, що легко заводиться, з тросовим стартером, колінчастий вал з двома підшипниками і точна кутова передача для тривалої служби
  • Металевий захист корпусу для високої надійності та довговічності
  • Точне керування завдяки регульованій, зручній велосипедній ручці. Вбудовані елементи керування
  • Котушка Fast & Easy у комплекті. Просте заправлення та намотування ріжучої нитки без відкриття шпульки мотокоси.

Тример AL-KO Easy BC 330 B Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Тример AL-KO Easy BC 330 B в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тримери та мотоцикли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тримери та мотоцикли и купити Тример AL-KO Easy BC 330 B в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Тример AL-KO Easy BC 330 B

Огляд Мотокоси
Тип Бензинові
Влада 1.2
Об'єм двигуна 32.6
Обсяг паливного бака 0.8 л
Система різання Лісочка
Ніж
Вага 7.3

* Технічні характеристики Тример AL-KO Easy BC 330 B можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Тример AL-KO Easy BC 330 B

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на AL-KO Easy BC 330 B

Код товару: 127320
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 127321
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154738
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →