Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Набір для творчості 4M Світловий проектор (00-03382)

Код товару: 200450
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: 4M
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Набори для творчості Набір для творчості 4M Світловий проектор (00-03382)

Вид: Набір для творчості
Вік: 8+
Колір: кольоровий
Матеріал: пластик

Ціна: 387 грн
шт

Опис товару Набір для творчості 4M Світловий проектор (00-03382)

Створюйте вражаючі кольорові картини із цим дивовижним світловим калейдоскопом. Візерунки не просто красиві – вони демонструють властивості основних кольорів. Шаблон із трьома отворами показує, як кольори об'єднуються для створення нових. Світло від світлодіодів проходить через отвори та потрапляє на екран, створюючи кольорові кола світла. Там, де два кола перекриваються, кольори поєднуються в нові: червоний + синій = пурпурний, червоний + зелений = жовтий, зелений + синій = блакитний. Цей ефект називається додаванням кольору. У центрі, де всі три кольори потрапляють на екран, вони поєднуються і створюють біле світло. Оскільки червоне, зелене та синє світло об'єднуються в біле, вони називаються основними кольорами.світла. Будь-який колір світла може бути отриманий шляхом додавання червоного, зеленого та синього світла у різних кількостях. Пурпуровий, жовтий та блакитний називаються вторинними кольорами світла. Коли ви розміщуєте об'єкти між шаблоном та екраном, вони блокують один або два кольори світла, тому тіні, які вони створюють на екрані, відображаються у кольорі.

Набір для творчості 4M Світловий проектор (00-03382) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Набір для творчості 4M Світловий проектор (00-03382) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Набори для творчості купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Набори для творчості и купити Набір для творчості 4M Світловий проектор (00-03382) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Набір для творчості 4M Світловий проектор (00-03382)

Огляд Набір для творчості
Вікова група 8+

* Технічні характеристики Набір для творчості 4M Світловий проектор (00-03382) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Набір для творчості 4M Світловий проектор (00-03382)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на 4M Світловий проектор (00-03382)

Код товару: 195554
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195555
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195556
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →