Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Набір для творчості 4M Скелет тиранозавра (00-03221)

Код товару: 200411
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: 4M
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Набори для творчості Набір для творчості 4M Скелет тиранозавра (00-03221)

Вид: Набір для творчості
Вік: 8+
Колір: коричневий, бежевий
Матеріал: пластик, гіпс

Ціна: 301 грн
шт

Опис товару Набір для творчості 4M Скелет тиранозавра (00-03221)

Проведіть розкопки як справжній палеонтолог і знайдіть останки тиранозавра. Зберіть його кістки, і складіть модель кістяка викопної тварини 19 см заввишки. У наборі підставка з фоном та цікавими фактами. З набором 'Скелет тиранозавра' дитина зможе відчути себе палеонтологом та провести розкопки стародавньої тварини. У коробці ви знайдете гіпсовий брикет та інструменти: молоточок зі скребком та пензлик. З їх допомогою дитина знайде кістки тиранозавра, а потім акуратно збере весь скелет, скріпивши його м'яким воском. Завдяки докладній інструкції, доповненій цікавими фактами, заняття пройде захоплююче, а юний археолог дізнається багато нового про викопних тварин, які мешкали напланети Земля. Набір розвиває розумові та творчі здібності дитини. Захоплюючі розкопки можуть зайняти від кількох годин до кількох днів і зажадають від шукача терпіння, акуратності та старання. А збираючи кістяк викопаного динозавра, дитина навчиться працювати за схемою, відшукуючи необхідні елементи та з'єднуючи їх. У комплекті: гіпсовий брикет, скребок з молоточком, пензлик, м'який віск, кістки динозавра, інструкція, підставка для готового скелета. Деталі набору виготовлені із безпечних матеріалів.

Набір для творчості 4M Скелет тиранозавра (00-03221) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Набір для творчості 4M Скелет тиранозавра (00-03221) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Набори для творчості купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Набори для творчості и купити Набір для творчості 4M Скелет тиранозавра (00-03221) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Набір для творчості 4M Скелет тиранозавра (00-03221)

Огляд Набір для творчості
Вікова група 8+

* Технічні характеристики Набір для творчості 4M Скелет тиранозавра (00-03221) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Набір для творчості 4M Скелет тиранозавра (00-03221)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на 4M Скелет тиранозавра (00-03221)

Код товару: 301286
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 280683
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195551
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →