Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Набір для творчості 4M Скелет мамонта (00-03236)

Код товару: 200474
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: 4M
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Набори для творчості Набір для творчості 4M Скелет мамонта (00-03236)

Вид: Набір для творчості
Вік: 8+
Колір: кольоровий
Матеріал: пластик, гіпс

Ціна: 301 грн
шт

Опис товару Набір для творчості 4M Скелет мамонта (00-03236)

Проведіть розкопки як справжній палеонтолог і знайдіть останки мамонта. Зберіть його кістки, і складіть модель скелета викопної тварини 21 см у висоту. З цим набором дитина зможе відчути себе палеонтологом і провести розкопки стародавньої тварини. У коробці ви знайдете гіпсовий брикет та інструменти: молоточок зі скребком та пензлик. З їхньою допомогою дитина знайде кістки, а потім акуратно збере весь скелет, скріпивши його м'яким воском. Завдяки докладній інструкції, доповненій цікавими фактами, заняття пройде захоплююче, а юний археолог дізнається багато нового про викопних тварин, що мешкали на планеті Земля. Набір розвиває розумові та творчі здібності дитини.Захоплюючі розкопки можуть зайняти від кількох годин до кількох днів і зажадають від шукача терпіння, акуратності та старання. А збираючи кістяк викопаного динозавра, дитина навчиться працювати за схемою, відшукуючи необхідні елементи та з'єднуючи їх. В комплекті: гіпсовий брикет, скребок з молоточком, пензлик, м'який віск, кістки динозавра, інструкція для готового скелета. Деталі набору виготовлені із безпечних матеріалів. Перед розкопками накрийте стіл папером чи газетами. Для прискорення процесу розкопок можна намочити брикет. Використовуючи плоску сторону скребка, почніть очищати гіпс. Незабаром з'являться частини кістяка динозавра. Далі варто працювати інструментами акуратніше, щобне пошкодити скелет. Видаліть залишки пилу за допомогою пензлика або вологої ганчірки. Коли всі частини динозавра будуть розкопані, можна переходити до збирання скелета. За інструкцією з'єднайте знайдені деталі. Для цього у наборі є м'який віск. Потримайте в долоні, щоб нагріти. Заповніть місця з'єднання кісток. Незабаром віск застигне і скріплятиме скелет динозавра. Експонат домашнього музею готовий. Його можна встановити на підставку з фоном набору.

Набір для творчості 4M Скелет мамонта (00-03236) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Набір для творчості 4M Скелет мамонта (00-03236) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Набори для творчості купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Набори для творчості и купити Набір для творчості 4M Скелет мамонта (00-03236) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Набір для творчості 4M Скелет мамонта (00-03236)

Огляд Набір для творчості
Вікова група 8+

* Технічні характеристики Набір для творчості 4M Скелет мамонта (00-03236) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Набір для творчості 4M Скелет мамонта (00-03236)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на 4M Скелет мамонта (00-03236)

Код товару: 301286
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 280683
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195551
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →