Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Набір для творчості 4M Роботизована голова (00-03412)

Код товару: 200465
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: 4M
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Набори для творчості Набір для творчості 4M Роботизована голова (00-03412)

Вид: Набір для творчості
Вік: 8+
Колір: синій, сірий
Матеріал: пластик

Ціна: 473 грн
шт

Опис товару Набір для творчості 4M Роботизована голова (00-03412)

Познайомтеся з наукою робототехнікою та зберіть роботизовану голову, яка обертає очима та рухає нижньою щелепою! З набором для творчості від 4М ви дізнаєтеся про фізику та механіку, зробите фурор своїм творінням. Комплект дослідника із серії KidzRobotix підійде дітям молодшої школи від 8 років. Складання роботів дає навички конструювання, розвиває уяву, мислення, винахідливість, інтелект, допитливість, дрібну моторику. У наборі є всі деталі. Додатково знадобиться невелика хрестоподібна викрутка та дві батарейки типу ААА. Дотримуйтесь покрокової інструкції зі схемами. У вас вийде голова робота з великими очима та щелепою. Ви дізнаєтесь про електрику,редуктор, кулачкове колесо. Двигун обертає шестерні всередині корпусу. Вісь двигуна обертається дуже швидко, але шестерні зменшують швидкість обертання, так що два вали (один для очей і один для щелепи) обертаються повільніше. Кулачкове колесо впливає на кришку щелепи і рухає щелепу вгору та вниз. Ви бачите, як щелепа відкривається та закривається. Бічні кулачкові колеса переміщують повзунок уперед і назад. Повзунок штовхає виступи на кожному оці, і вони починають обертатися. Людиноподібних роботів називають андроїдами. Деякі на місці очей мають дві відеокамери. Це забезпечує їм стереоскопічний зір як у людей. Кожне «око» бачить предмети під двома різними кутами, а комп'ютерпоєднує ці зображення в цільну картинку. Стереоскопічний зір допомагає визначати відстань до предмета. У роботах-гуманоїдах вбудовано безліч дрібних двигунів, які відповідають за щелепи, очі, брови та щоки. Разом ці механізми справляють враження, ніби робот усміхається, сміється чи хмуриться. Ці та інші цікаві факти про роботи є в інструкції до наукового набору від 4М.

Набір для творчості 4M Роботизована голова (00-03412) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Набір для творчості 4M Роботизована голова (00-03412) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Набори для творчості купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Набори для творчості и купити Набір для творчості 4M Роботизована голова (00-03412) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Набір для творчості 4M Роботизована голова (00-03412)

Огляд Набір для творчості
Вікова група 8+

* Технічні характеристики Набір для творчості 4M Роботизована голова (00-03412) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Набір для творчості 4M Роботизована голова (00-03412)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на 4M Роботизована голова (00-03412)

Код товару: 195589
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195592
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195547
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →