Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Набір для творчості 4M Космічні об'єкти (00-03546)

Код товару: 200477
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: 4M
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Набори для творчості Набір для творчості 4M Космічні об'єкти (00-03546)

Вид: Набір для творчості
Вік: 5+
Колір: кольоровий
Матеріал: гіпс, фарби

Ціна: 301 грн
шт

Опис товару Набір для творчості 4M Космічні об'єкти (00-03546)

Створіть магніти або значки у вигляді космічних об'єктів із набором для творчості від 4M. Вони можуть сяяти у темряві! У комплекті є все необхідне: пакетики з гіпсом, форми для лиття, баночки з фарбами, фарба, що світиться, пензлик, магніти, безпечні шпильки, інструкція. Перед початком творчого заняття "зроби і розфарбуй" застеліть стіл клейонкою, надягніть старий одяг, приготуйте воду. За вказівкою розчиніть гіпсовий порошок у воді. Перемішайте та залийте у форму. Для отримання значків на шпильках вкладіть в свіжі заготовки. Після затвердіння дістаньте вироби з форм, просушіть та розфарбуйте. В інструкції є поради щодо змішування фарб для отримання різних відтінків. Коливироби підсохнуть, зробіть кілька штрихів на гіпсових фігурках за допомогою фарби, що світиться.

Залишилося наклеїти магніти. Для цього розріжте магнітну стрічку та зніміть захисну плівку з клейкої сторони. Щоб світитися в темряві, потримайте їх під лампою кілька хвилин. Погасіть світло і милуйтеся чарівним сяйвом! Набір для творчості підходить дітям від 5 років. З набором 4M серії Mould & Paint добре розвивати дрібну моторику, художні навички, уяву, сприйняття кольорів. Вироби можна дарувати друзям, чіпляти на куртку, рюкзак чи холодильник.

Набір для творчості 4M Космічні об'єкти (00-03546) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Набір для творчості 4M Космічні об'єкти (00-03546) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Набори для творчості купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Набори для творчості и купити Набір для творчості 4M Космічні об'єкти (00-03546) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Набір для творчості 4M Космічні об'єкти (00-03546)

Огляд Набір для творчості
Вікова група 5+

* Технічні характеристики Набір для творчості 4M Космічні об'єкти (00-03546) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Набір для творчості 4M Космічні об'єкти (00-03546)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на 4M Космічні об'єкти (00-03546)

Код товару: 301286
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 280683
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195551
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →