Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Купальник Злитий жіночий 408 Жовтий XL

Код товару: 191894
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 0
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Купальник Купальник Злитий жіночий 408 Жовтий XL

Купальник для плавання злитий жіночий 408 розмір XL зріст 155-180см

Ціна: 398 грн
шт

Опис товару Купальник Злитий жіночий 408 Жовтий XL

 Пляжні купальники підійдуть для купання у звичайних водоймах: море чи річці. Купальники виготовляють із приємної до тіла тканини, яка не піддається впливу солоної води та сонячних променів. Існує безліч моделей: однотонні, кольорові, із малюнком, рюшами, стразами, зав'язочками. Вибір залежить лише від особистих уподобань дівчини. Чорний злитий купальник купують для того, щоб приховати недоліки та активно провести час на пляжі, наприклад, пограти у волейбол. Роздільний з низькою посадкою трусиків забезпечить рівномірну засмагу. Новомодні моделі відрізняються наявністю мокрого ефекту, який забезпечує ідеальне прилягання одягу до тіла.тренувань, занять простими та екстремальними водними видами спорту. Існує безліч моделей: роздільні, де ліф підтримує груди, і цілісні: з широкими лямками вони можуть бути схрещені на спині. У такому одязі ви впевнено почуватиметеся у воді, при цьому він не сковуватиме ваші рухи. Із закритою спиною – одяг сприяє зменшенню опору води, підійде як новачкам, так і професіоналам. З відкритою спиною на тоненьких лямках – призначений для тих, хто відвідує басейн у загальнооздоровчих цілях. Не підійде для змагань, оскільки такі лямки сильно врізаються у плечі та спину. швидше схожий на брендову вечірню сукню, оскільки виготовлений здорогого текстилю та прикрашений камінням та різноманітними декоративними елементами. Плавати у такому вбранні необов'язково, його головне завдання – наголосити на красі власниці. Окрему категорію представляють купальники для художньої гімнастики, аеробіки, хореографії та танців. Це закриті моделі, які дуже подібні до спортивних для плавання. Вони можуть бути як у всіх без рукавів, так і з подовженими. Гімнастичні купальники для звичайних тренувань шиють із матеріалів, що дихають: поліаміду, лайкри, бавовни. Вони відрізняються своєю простотою. При підборі зверніть увагу до складу: дешеві костюми викличуть дискомфорт під час занять. Для виступів купуйте яскравий та оригінальний одяг, щобспортсмен міг проявити себе і за допомогою свого вигляду. Фітнес-бікіні – ще одна група купальників. Як правило, вони яскраві та прикрашені стразами чи паєтками. Такі носять дівчата, які займаються бодібілдінгом.

Купальник Злитий жіночий 408 Жовтий XL Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Купальник Злитий жіночий 408 Жовтий XL в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Купальник купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Купальник и купити Купальник Злитий жіночий 408 Жовтий XL в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Купальник Злитий жіночий 408 Жовтий XL

Розмір ХЛ
Тип Купальник для плавання злитий жіночий
Чашка ні
Плавки ні
Забарвлення жовтий
Матеріал ні
Бтеж є
Прикраса ні
З'єднання ні
Країна-виробник товарів Китай
Країна реєстрації бренду Пакистан

* Технічні характеристики Купальник Злитий жіночий 408 Жовтий XL можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Купальник Злитий жіночий 408 Жовтий XL

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Злитий жіночий 408 Жовтий XL

Код товару: 191892
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 191894
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 191895
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →