Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Степ-платформа Zelart FI-6293 Grey

Код товару: 176398
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Крок -платформи Степ-платформа Zelart FI-6293 Grey

Хочете розвинути м'язи ніг, покращити фігуру і зміцнити здоров'я, але велотренажер і степер не для вас, тому що ви любите більш динамічні тренування? У такому разі ідеальний вибір – степ-платформа Zelart FI-6293, яка характеризується відмінною стійкістю.

Ціна: 5031 грн
шт

Опис товару Степ-платформа Zelart FI-6293 Grey

 Призначення

Степ-платформа – це спортивний снаряд у вигляді сходинки для ритмічних підйомів та спусків, що нагадують танець. Незважаючи на нескладну конструкцію та простоту вправи, може стати ідеальним інвентарем для щоденних тренувань, спрямованих на покращення фізичної форми та боротьбу із зайвою вагою. Заняття з платформою зміцнюють серцево-судинну та дихальну системи, розвивають координацію та рівновагу, допомагають стати витривалішими.
 
Під час виконання вправи працюють, в основному, сідниці, гомілки, м'язи ніг, черевного преса та низу спини. Щоб зробити тренування інтенсивнішим, а також навантажити плечовий пояс та руки, можна одночасно з підйомами/спускамивиконувати вправи з гантелями чи еспандером. Снаряд відрізняється можливістю плавно регулювати його висоту. Займатися степ-платформою можуть користувачі з різним рівнем фізичної підготовленості.
 
 Опис
Для виготовлення цієї степ-платформи використовується метод лиття під тиском, тому вона має «дуту» форму, стійку до деформації. Матеріал – високоякісний міцний пластик. В комплект входить робоча панель із протиковзким рифленим покриттям із термопластичної гуми (TPR) та дві підставки для регулювання висоти снаряда. За допомогою підставок спортсмен може варіювати складність та інтенсивність тренування відповідно до специфікивправи або своїми навичками, встановлюючи один із трьох рівнів висоти – 15, 20 та максимальний 25 см.
 
На нижній стороні кожної підставки і самої платформи є чотири гумові ніжки, завдяки яким можна бути впевненим, що спортивний снаряд не почне ковзати під час тренування. Це значно знижує ризик можливих травм.
 
Переваги:
 
Висока якість матеріалів та міцна конструкція гарантують тривале використання.
Нековзна накладка та гумові ніжки забезпечують максимальну безпеку.
Завдяки компактній конструкції практично не займає місця.

Степ-платформа Zelart FI-6293 Grey Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Степ-платформа Zelart FI-6293 Grey в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Крок -платформи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Крок -платформи и купити Степ-платформа Zelart FI-6293 Grey в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Степ-платформа Zelart FI-6293 Grey

Вид Степ-платформа
Розмір 89,5x35x15+5+5 см.
Колір Grey
Матеріал Пластик, покриття TPR
Додаткові характеристики Максимальна вага користувача: 120 кг.
рівні висоти: 3.

* Технічні характеристики Степ-платформа Zelart FI-6293 Grey можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Степ-платформа Zelart FI-6293 Grey

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Zelart FI-6293 Grey

Код товару: 176396
На замовлення, 1-3 дні
FI-6772 Grey 5375 грн
Код товару: 176391
На замовлення, 1-3 дні
FI-1577 Grey 6536 грн
Код товару: 176392
На замовлення, 1-3 дні
FI-1577 Azure 6536 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →