Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Степ-платформа FI-7226 Grey

Код товару: 176397
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Крок -платформи Степ-платформа FI-7226 Grey

Трохи підбадьорили форму, тому вирішили привести себе до ладу і шукаєте для цього простий та надійний спортивний снаряд? Степ-платформа FI-7226 чудово підійде для вашої мети.

Ціна: 4730 грн
шт

Опис товару Степ-платформа FI-7226 Grey

 Призначення

Тренування зі степ-платформою вважаються одними з найефективніших для зниження ваги та зміцнення серцево-судинної системи. Також вони розвивають координацію рухів та моторику та навантажують практично всю мускулатуру тіла, найбільше впливаючи на ноги, сідниці та черевний прес. Перевага степ-платформи в тому, що з нею можуть займатися практично всі – молоді, зрілі спортсмени-початківці та професіонали. Крім тих, у кого вже діагностовано проблеми з колінними суглобами.
 
Основа тренування – це підйоми та спуски на/с платформу, стрибки через і на неї та їх варіації, які об'єднані у різні комбінації. Можна займатися у хореографічнійформі або виконувати певну кількість повторень у кількох сетах. Щоб задіяти м'язи верху тіла, слід використовувати додатковий спортивний інвентар – медичні м'ячі, гантелі, обтяжувачі.
 
Опис
Ця степ-платформа складається з прямокутної панелі та двох додаткових блоків, виготовлених із високоякісного пластику. Завдяки міцності матеріалу та численним ребрам жорсткості, вона практично не піддається різним деформаціям і зможе прослужити довгі роки. Конструкція самої платформи та блоків дозволяє встановити два рівні висоти (15, 20 см) без шкоди її стійкості. З цією ж метою знизу до всіх елементів прикріпленогумові ніжки, які не дають платформі зрушити з місця.
 
Робоча поверхня покрита термопластичною гумою (TPR), щоб ноги спортсмена не ковзали під час виконання вправ. Все це забезпечує максимальну безпеку тренувань.
 
Переваги:
 
Виготовлена ​​з якісних матеріалів, тому прослужить довгі роки.
Підходить для занять у спортзалі та регулярного домашнього використання.
Розмір платформи забезпечує максимальний комфорт під час тренувань.

Степ-платформа FI-7226 Grey Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Степ-платформа FI-7226 Grey в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Крок -платформи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Крок -платформи и купити Степ-платформа FI-7226 Grey в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Степ-платформа FI-7226 Grey

Вид Степ-платформа
Розмір 101x36x15+5 див.
Колір Grey
Матеріал Пластик, покриття TPR
Додаткові характеристики Максимальна вага користувача: 120 кг.
рівні висоти: 2.

* Технічні характеристики Степ-платформа FI-7226 Grey можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Степ-платформа FI-7226 Grey

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на FI-7226 Grey

Код товару: 176398
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 176396
На замовлення, 1-3 дні
FI-6772 Grey 5375 грн
Код товару: 176391
На замовлення, 1-3 дні
FI-1577 Grey 6536 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →