Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи Zeblaze Vibe 6 Green

Код товару: 255253
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Zeblaze
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи Zeblaze Vibe 6 Green

Zeblaze VIBE 6 - спортивний смарт годинник створений для любителів прослуховування музики і можливістю здійснювати дзвінки по Bluetooth прямо з годинника.

Ціна: 2064 грн
шт

Опис товару Розумні часи Zeblaze Vibe 6 Green

Годинник може керувати вашим плейлистом без увімкнення смартфона. Відтворення звуку можливо як на підключену по Bluetooth гарнітуру, так і на вбудований динамік Zeblaze VIBE 6. Вбудованого мікрофона та динаміка цілком достатньо для коротких розмов, а при важливому дзвінку ви без проблем зможете переключити розмову на телефон. У даній моделі є сенсор частоти серцевих скорочень нового покоління. Цей сенсор відрізняється більшою точністю та зниженою витратою енергії. Завдяки цьому сенсору годинник отримав покращений режим контролю сну з розумним будильником, який готовий розбудити вас так, щоб пробудження було легким і швидким. Розумний годинник Zeblaze VIBE 6 зможе відстежувати до десятиспортивних режимів, проконтролюють ваші тренування, зберуть, проаналізують та збережуть усі дані про ваші досягнення. Підключивши годинник до програми, можна отримувати повідомлення з програм, про дзвінки та SMS. Програму можна скачати на Android та iOS, для цього достатньо відсканувати QR-код в інструкції. Класичний металевий корпус має вологозахист стандарту IP67, що гарантує водостійкість від бризок води. Літієво-полімерна батарея ємністю 300 мАг забезпечує до 25 днів автономної роботи в режимі очікування або до 15 днів звичайного використання.

Розумні часи Zeblaze Vibe 6 Green Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи Zeblaze Vibe 6 Green в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи Zeblaze Vibe 6 Green в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи Zeblaze Vibe 6 Green

Тип Смарт-годинник
Операційна система Пропрієтарна
Підтримка платформ Android, iOS
Підтримка мобільних пристроїв Android, iOS
Матеріал корпусу Метал
Колір справи Зелений
Розміри (SHHVKHT) 50.8x50.8x16 мм
Вага 67 г
Діагональний 1.3"
Розширення 240 x 240
Інтерфейси Bluetooth 5.0
Акумулятор 300 mAh
додаткова інформація Функції Відстеження часу активності, Відстеження локації, Відстеження сну, Прослуховування музики, Розумний будильник, Керування камерою смартфона, Фітнес-трекер, Функція пошуку телефону

* Технічні характеристики Розумні часи Zeblaze Vibe 6 Green можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи Zeblaze Vibe 6 Green

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Zeblaze Vibe 6 Green

Код товару: 193584
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 231490
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311415
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →