Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи Blackview X1 Black

Код товару: 193584
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Blackview
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи Blackview X1 Black

Годинник Blackview X1 Smart Watch Waterproof Black – смарт-годинник з 10-денною автономною роботою.

Ціна: 2107 грн
шт

Опис товару Розумні часи Blackview X1 Black

 Новий розумний годинник від компанії Блекв'ю отримав стриманий класичний дизайн з круглим екраном і зручним TPU ремінцем. Новинка представлена ​​в 2 варіантах: чорний корпус + чорний ремінець, сріблястий корпус + оранжевий ремінець. Розміри годинника 46.5x46.5x11.8 мм, а вага з ремінцем складає всього 40 грам. Гаджет практично не відчувається на руці, і багатьом користувачам комфортно з ним спати, знімаючи хіба що тільки для підзарядки. Діагональ екрану Blackview X1 дорівнює 1,3 дюймів, а роздільна здатність становить 240×240 пікселів. У налаштуваннях можна змінювати теми, що імітують циферблат, за допомогою яких щоразу годинник на руці виглядає абсолютно по-новому. Екран надійно захищає ударостійке скло Corning Gorilla Glass 3. Оперативна пам'ятьгодинник становить 64 Мб. Батарея отримала 260 мАч, і перші відгуки Blackview X1 підтверджують 10 годин автономної роботи в активному режимі користувача, що було заявлено в офіційному анонсі гаджета. Повністю розряджений годинник заповнює заряд менш ніж за 2 години. Смарт-годинник Блеквью Х1 обладнаний сенсором для вимірювання частоти серцевих скорочень, що працює 24/7. Вони також захищені від потрапляння вологи. Одягнувши годинник, можна не боятися ні дощу, ні снігу, мити руки, плавати, снорклити. Але виробником не рекомендується займатися дайвінгом, приймати гарячий душ або високошвидкісними видами водного спорту в годинах. Програма моніторить сон: відстежує час та якість глибокого сну. Є 9спортивних режимів, включаючи піші прогулянки, біг, їзда велосипедом. Завдяки годинникам можна стежити за щоденною активністю, аналізувати кількість пройдених кроків, витрату кілокалорій, встановлювати свої власні рекорди та ставати здоровішими. При цьому ціна Blackview X1 у рази доступніша за аналоги більш розрекламованих брендів. Blackview X1 синхронізуються зі смартфоном за допомогою Bluetooth. Під час занять спортом, або коли смартфона немає поруч, на годинник приходять повідомлення про вхідні дзвінки та смс, допомагаючи власнику не пропустити важливу розмову, новину чи подію. Придбати Blackview X1 в Україні з швидкою доставкою та офіційною гарантією можна у нашому магазині. Годинник підтримує 8 популярних мов,включаючи російську. В наявності є 2 кольори.

Розумні часи Blackview X1 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи Blackview X1 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи Blackview X1 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи Blackview X1 Black

Тип Смарт-годинник
Операційна система Пропрієтарна
Підтримка платформ Android
Підтримка мобільних пристроїв Android
Колір справи Чорний
Захист від ударів Є
Діагональний 1,3
Інтерфейси Bluetooth
Акумулятор 260 мАг

* Технічні характеристики Розумні часи Blackview X1 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи Blackview X1 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Blackview X1 Black

Код товару: 231490
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311415
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311418
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →