Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Морозильна камера Zanussi ZFT 710

Код товару: 14712
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zanussi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Морозильні камери Морозильна камера Zanussi ZFT 710

Морозильна вертикальна камера. Об'єм: 91 л. Клас енергоспоживання: A+. Механічна регулювання температури. Розморожування морозильної камери. Функція швидкого заморожування. Потужність заморожування: 12 кг/24 год. Індикатор підвищення температури. Габарити (ВхШхГ): 850х550х612 мм. Колір білий

Ціна: 12040 грн
шт

Опис товару Морозильна камера Zanussi ZFT 710

Розберемо одного з представників цього виду пристроїв, саме модель Zanussi ZFT 710 W докладніше. Слід відразу звернути увагу, що дана модель холодильника працює практично безшумно і економічно споживає електроенергію. Дуже стійко переносить на жаль часті кидки напруги в мережі, а у разі зникнення електроенергії здатний протягом тривалого часу самостійно підтримувати необхідну температуру. Zanussi ZFT 710 W має габарити 49.4x49.4x84.7 см та внутрішній об'єм 63 л. Енергоспоживання цього агрегату: клас A+ (166 кВтг/рік). Зробивши придбання цього холодильника, сучасний споживач може бути абсолютно впевненим у його абсолютній надійності.під час експлуатації. Авторитетне ім'я виробника побутової техніки, який його створив Zanussi, служить найкращим гарантом.
 
Цей агрегат добре вписується в більшість інтер'єрів, хоча само собою зрозуміло, що зовнішній вигляд холодильника кожен вибирає для себе. Внутрішність холодильника Zanussi ZFT 710 W - світла, як у більшості холодильників. Найчастіше переважна більшість холодильників пофарбована саме у світлі тони. Так роблять не тому, що світлий холодильник краще виглядає, та якщо з практичних міркувань. Адже від світлих предметів краще відбиваються теплові хвилі.
 
Ну і на довершення розповіді кілька рекомендацій щодо встановлення холодильника таправильного використання. Оскільки холодильник встановлюється задньою стінкою до стіни кухні або кімнати, постарайтеся встановити холодильник на відстані від стіни не перевищує 5 см, щоб не перегороджувати шлях навколишнього повітря до компресора холодильника. На додаток не рекомендується сильно захаращувати холодильний агрегат зверху. "Завдяки" таким діям конвекція повітря стає недостатньою, що погано позначається на охолодженні компресорів. І саме "завдяки" конвекції повітря, холодильний агрегат збирає приблизно 60% пилу у приміщенні.
 
Резюмуючи вищевикладене зазначимо, що Zanussi ZFT 710 W є добрим вибором для більшості споживачів. Вінякісно справляється зі своїм призначенням, і до того ж чудово виглядає у багатьох різноманітних ситуаціях.

Морозильна камера Zanussi ZFT 710 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Морозильна камера Zanussi ZFT 710 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Морозильні камери купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Морозильні камери и купити Морозильна камера Zanussi ZFT 710 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Морозильна камера Zanussi ZFT 710

Загальний обсяг окремо стоїть
Тип морозильник-шафа
Система розморожування краплинна
Клас енергоспоживання знизу
Спосіб встановлення 91
Корисний об'єм, л ні
Тип керування 91
Дисплей білий
Кліматичний клас електромеханічне
Додаткові характеристики клас A+ (184 кВтг/рік)
Країна-виробник товарів 1
Габарити 1
Колір 1
Функції та особливості н.д.

* Технічні характеристики Морозильна камера Zanussi ZFT 710 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Морозильна камера Zanussi ZFT 710

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Zanussi ZFT 710

Код товару: 278462
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 268627
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303405
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →