Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Морозильна камера AKV FVM 805

Код товару: 332216
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: AKV
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Морозильні камери Морозильна камера AKV FVM 805

Морозильна камера AKV FVM 805 - морозильна камера, що окремо стоїть, з механічним керуванням і загальним об'ємом 92 літри.

Ціна: 9589 грн
шт

Опис товару Морозильна камера AKV FVM 805

Морозильна камера AKV FVM 805 - морозильна камера, що окремо стоїть, з механічним керуванням і загальним об'ємом 92 літри.
 
Морозильна камера для домашнього використання
Відмінний варіант збільшення простору для зберігання продуктів вдома – це морозильна камера від відомого виробника AKV. Вона відрізняється високою якістю виготовлення, сучасними комплектуючими, відмінною ефективністю роботи. А ще на додаток ви отримуєте стильний дизайн, а також можливість вибрати колір корпусу. Тому за потреби ваша техніка на кухні вся буде підібрана точно в стиль.
 
Якість
Це перше, на що варто звертати увагу при виборі великої побутової техніки.Такий пристрій, як морозильна камера купується не на один рік! Тому економія у дрібницях вкрай небажана. AKV випускається компанією, що спеціалізується на компресорній техніці. Тому від такої морозильної камери закономірно ви отримуєте відмінну надійність та високу ефективність. Те саме стосується якості зовнішніх матеріалів. Корпус має відмінне покриття, яке не надто брудниться, легко очищається, та ще й не схильно дряпатися.
 
Зручне використання
Найголовніше, з чим ви стикаєтеся відразу після покупки морозильної камери AKV, це зручний внутрішній простір. Виробник вирішив розділити об'єм на відсіки, щоб вам було зручніше сортуватипродукти за типом, терміном зберігання або просто за планованою датою використання. Залежно від модифікації, змінюється внутрішній обсяг та кількість полиць. Гнучкість вибору моделі допоможе вам не переплачувати зайві гроші, а підібрати варіант, якого вам буде достатньо для використання. Але варто пам'ятати, що місце усередині закінчується дуже швидко. Тому якщо у вас є можливість та простір, варто віддати перевагу морозильній камері найбільшого можливого об'єму.

Морозильна камера AKV FVM 805 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Морозильна камера AKV FVM 805 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Морозильні камери купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Морозильні камери и купити Морозильна камера AKV FVM 805 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Морозильна камера AKV FVM 805

Загальний обсяг 92 л
Тип Морозильная камера
Система розморожування Статическая
Клас енергоспоживання А+
Спосіб встановлення Отдельностоящая
Корисний об'єм, л 85 л
Тип керування Механическое
Додаткові характеристики Тип ручек: скрытые
Открытие дверцы: в сторону
Энергопотребление за год: 175 кВт
Мощность замораживания: 6 кг/сутки
Длительность хранения при отключении питания: 16 ч
Уровень шума: 41 дБ
Країна-виробник товарів Китай
Габарити Размеры (ШхГхВ): 55 х 58 х 85 см
Колір Белый
Функції та особливості Перенавешиваемые двери
Регулировка температуры

* Технічні характеристики Морозильна камера AKV FVM 805 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Морозильна камера AKV FVM 805

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на AKV FVM 805

Код товару: 313714
На замовлення, 1-3 дні
MIDEA LF-100 9804 грн
Код товару: 265171
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 289589
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →