Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Заморожування спортивне HTA SPRAY ICE 200ml UR VP-6267 White

Код товару: 193009
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Alivio
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спортивна медицина Заморожування спортивне HTA SPRAY ICE 200ml UR VP-6267 White

Незалежно від того, яким видом спорту ви займаєтесь, шанси отримати травму досить високі. Звести до мінімуму її наслідки та позбутися болю вам допоможе спортивне заморожування HTA ​​SPRAY ICE UR VP-6267.

Ціна: 174 грн
шт

Опис товару Заморожування спортивне HTA SPRAY ICE 200ml UR VP-6267 White

 Призначення

HTA SPRAY ICE UR VP-6267 – це ефективний знеболюючий засіб, який працює як крижаний компрес. Миттєво знижуючи температуру тіла у місці травми, він зводить до мінімуму больові відчуття та запобігає утворенню гематом. Обробивши місце забиття або розтягнення спреєм, спортсмен може продовжити свою діяльність (матч, спаринг, тренування). Також його можна використовувати після тренування, щоб зменшити біль від м'язової перевтоми. Однак слід пам'ятати, що спортивне заморожування не є лікарським препаратом і не має лікувального впливу. Тому якщо болючі відчуття не минають, її бажано використовувати як допоміжний засіб і ненехтувати візитом до лікаря.
 
Опис
Спортивна заморозка є препаратом на основі зрідженого газоподібного з'єднання, до складу якого входять різні вуглеводні. Пропан і бутан, випаровуючись зі шкіри, охолоджують оброблювану частину тіла, евкаліптол і ментол, проникаючи в тканини, діють як анестетик та антибактеріальний засіб, а ефірні олії пом'якшують шкіру та запобігають подразненню. Балон з алюмінію, в який фасується заморозка, забезпечений спеціальним клапаном, що дозволяє розпорошувати спрей під будь-яким кутом (навіть догори дном). Кнопка аерозолю має короткий, вузький носик, тому заморожування можна наносити точно на травмовану частину.тіла.
 
Користуючись спреєм, слід дотримуватись стандартних для аерозольних балончиків заходів безпеки – не розпорошувати поблизу відкритого вогню, не нагрівати і не залишати на сонці.
 
Переваги:
 
Миттєве, ефективне знеболювання, зменшення набряку та запалення.
Прозора, з приємним запахом, вона висихає, не залишаючи плям на тілі чи одязі.
Компактна та легка, практично не займає місця при зберіганні та перенесенні.

Заморожування спортивне HTA SPRAY ICE 200ml UR VP-6267 White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Заморожування спортивне HTA SPRAY ICE 200ml UR VP-6267 White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спортивна медицина купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спортивна медицина и купити Заморожування спортивне HTA SPRAY ICE 200ml UR VP-6267 White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Заморожування спортивне HTA SPRAY ICE 200ml UR VP-6267 White

Тип Балон-спрей
Забарвлення White
Розмір 200 ml
Призначення Для зняття набряків/больових відчуттів.

* Технічні характеристики Заморожування спортивне HTA SPRAY ICE 200ml UR VP-6267 White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Заморожування спортивне HTA SPRAY ICE 200ml UR VP-6267 White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Заморожування спортивне HTA SPRAY ICE 200ml UR VP-6267 White

Код товару: 193009
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 193010
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 193011
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →