Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Зволожувач повітря Xiaomi VH Man H01 Blue

Код товару: 271439
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зволожувачі повітря Зволожувач повітря Xiaomi VH Man H01 Blue

Зволожувач повітря Xiaomi VH Destktop USB Humidifier Blue має простий та лаконічний дизайн. Корпус виконаний з АБС-пластику і є колбою у вигляді двох рівних частин.

Ціна: 946 грн
шт

Опис товару Зволожувач повітря Xiaomi VH Man H01 Blue

 Підвищена сухість повітря може негативно позначитися на самопочутті та здоров'ї людини. Щоб уникнути цього, компанія Xiaomi випустила портативний зволожувач повітря Xiaomi VH Destktop USB Humidifier Blue. З його допомогою ви зможете позбутися неприємних відчуттів та встановити надійний контроль за якістю навколишнього середовища. Вологе повітря добре позначається на диханні, а мікронні частинки водяної пари осідають на шкірі та зволожують її.

 
Великий резервуар для води
Для довгої та безперебійної роботи зволожувача використовується спеціальний резервуар з об'ємом 420 мл. Така кількість води розрахована на 10 годин роботи у режимі безперервного розпилення. Якщо використовувати переривчастий режим, який здійснює розпилення раз на 3 секунди, то прилад може працювати 24 години, а значить, ви зможете використовувати пристрій протягом цілої доби. Цих параметрів буде достатньо ефективного зволоження кімнати площею до 4 кв.м. Не варто безпорадно

Зволожувач повітря Xiaomi VH Man H01 Blue Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Зволожувач повітря Xiaomi VH Man H01 Blue в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зволожувачі повітря купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зволожувачі повітря и купити Зволожувач повітря Xiaomi VH Man H01 Blue в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Зволожувач повітря Xiaomi VH Man H01 Blue

Площа приміщення 4 кв.м
Основний метод очищення Традиційне
Функціональні можливості Для тривалої та безперебійної роботи зволожувача використовується спеціальний резервуар об'ємом 420 мл. Така кількість води розрахована на 10 годин роботи у режимі безперервного розпилення. Якщо використовувати переривчастий режим, який здійснює розпилення раз на 3 секунди, то прилад може працювати 24 години

* Технічні характеристики Зволожувач повітря Xiaomi VH Man H01 Blue можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Зволожувач повітря Xiaomi VH Man H01 Blue

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi VH Man H01 Blue

Код товару: 151652
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 322628
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 92701
На замовлення, 1-3 дні
Saturn ST-AH2108 1290 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →