Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Зволожувач повітря Xiaomi Deerma DEM-PX831

Код товару: 322628
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зволожувачі повітря Зволожувач повітря Xiaomi Deerma DEM-PX831

Зволожувач повітря Xiaomi Deerma DEM-PX831 – автоматичний освіжувач повітря, який забезпечить комфортну атмосферу у вас вдома після напруженого трудового дня.

Ціна: 1032 грн
шт

Опис товару Зволожувач повітря Xiaomi Deerma DEM-PX831

Зволожувач повітря Xiaomi Deerma DEM-PX831 – автоматичний освіжувач повітря, який забезпечить комфортну атмосферу у вас вдома після напруженого трудового дня.
 
Гармонія ароматів у будинку
Ви зможете відпочити, розслабитися в приємній обстановці домашнього затишку. Компактний стильний освіжувач повітря створює сприятливе оточення за рахунок розпилювача з ефірними маслами. Він створює легкий, ненав'язливий та ніжний запах завдяки ароматичним травам. Природність та легкість аромату відволікає від стресів, знімає напругу, відновлює сили, тонізує та дозволяє розслабитись.
 
Надійність та довговічність
Автоматичний освіжувачповітря  являє собою міцну конструкцію, що володіє невеликими розмірами та стильним дизайном. Як матеріали для виготовлення освіжувача використовувався ABS пластик та поліпропілен. Вони стійкі до зношування, механічних пошкоджень, практичні та мають довгий термін служби. Міцна конструкція має ефективність і надійність.
 
Два режими експлуатації
Автоматичний освіжувач повітря може працювати у двох режимах: ручному та автоматичному. За їхню роботу відповідає інтелектуальний чіп, гарантуючи точне виконання двох режимів упорскування. Таким чином, забезпечується більш гнучке використання освіжувача в залежності від необхідності. Автоматичний режимпередбачає розпилення аромаолії з інтервалом в 20 хвилин. Ручний режим - упорскування натискання кнопки. Перемикання між режимами здійснюється натисканням та утриманням кнопки протягом 2 с.
 
Технологія Bionic - вертикальне упорскування
Виробник автоматичного освіжувача повітря Deerma DEM-PX831 подбав про високу точність розпилення аромату. Прилад оснащений системою вертикального упорскування Bionic. В основу ефективної роботи освіжувача повітря покладено принцип електромагнітної індукції – механічна енергія перетворюється на енергію електричного поля. Це гарантує точність упорскування та однорідність розпилення ароматичної субстанції.
 
Димка ароматів
Автоматичнийосвіжувач повітря використовує для більш якісного розпилення конструкцію з вертикальною інжекцією та системою мікрострумів. В результаті досягається більш рівномірне та однорідне розпилення дрібних частинок ефірних олій. Високий тиск при випорскуванні сприяє утворенню невагомого ароматичного серпанку. Таким чином мікрочастинки довше затримуються в навколишньому освіжувачі просторі і аромат зберігається тривалий час.

Зволожувач повітря Xiaomi Deerma DEM-PX831 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Зволожувач повітря Xiaomi Deerma DEM-PX831 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зволожувачі повітря купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зволожувачі повітря и купити Зволожувач повітря Xiaomi Deerma DEM-PX831 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Зволожувач повітря Xiaomi Deerma DEM-PX831

Метод зволоження Тип: автоматичний
Форма випуску: спрей
Функціональні можливості Номінальна напруга: 3 В
Номінальна потужність: 6 Вт
Матеріал деталей: ABS пластик, PP (поліпропілен)
Обладнання Автоматичний аерозольний розпилювач
Кріплення на стіну
Інструкція
Гарантійний талон

* Технічні характеристики Зволожувач повітря Xiaomi Deerma DEM-PX831 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Зволожувач повітря Xiaomi Deerma DEM-PX831

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Deerma DEM-PX831

Код товару: 92701
На замовлення, 1-3 дні
Saturn ST-AH2108 1290 грн
Код товару: 156822
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 156823
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →