Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вентилятор Xiaomi Sothing Fan Aromatherapy GF03 Green

Код товару: 240353
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шанувальники Вентилятор Xiaomi Sothing Fan Aromatherapy GF03 Green

Вентилятор Xiaomi Sothing Fan Aromatherapy GF03 Green виконаний у мінімалістичному стилі та приємних м'яких тонах. Завдяки ретельному опрацюванню, прилад вдалося повністю позбавити всього зайвого, залишивши тільки найнеобхідніше для збереження функціональності.

Ціна: 946 грн
шт

Опис товару Вентилятор Xiaomi Sothing Fan Aromatherapy GF03 Green

Вентилятор Xiaomi Sothing Fan Aromatherapy GF03 Green
 
Легке джерело свіжості
Настільний вентилятор Sothing виконаний у мінімалістичному стилі та приємних м'яких тонах. Завдяки ретельному опрацюванню його вдалося повністю позбавити всього зайвого, залишивши тільки найнеобхідніше для створення особливої ​​естетики і збереження функціональності. Його м'які обтічні риси та матова поверхня створюють не тільки привабливий для очей, але й приємний на дотик образ, а два м'які кольори доповнюють загальну естетику легкості та свіжості.
 
Додайте навколишній атмосфері аромату
Вентилятор Sothing можна використовувати не тільки для боротьби зі спекою, але і для створення наповненої коханимиароматами атмосфери. Достатньо зняти його передню сітку та вставити пластинку з ароматизатором або крапнути кілька крапель олії. І під час роботи вентилятора свіжі аромати надходитимуть до кімнати разом із м'яким вітерцем, швидко розсіюючись та залишаючи після себе відчуття затишку. Крім того, розбірна конструкція полегшує очищення вентилятора від пилу.
 
Рівень шуму – всього 30 дБ
Завдяки особливому безщітковому електродвигуну та аеродинамічній формі передньої сітки та крильчатки вентилятор Sothing працює майже беззвучно. Його шум на рівні 30 дБ навіть тихіше за звичайну розмову, а рівномірне і ненав'язливе гудіння не дратує і не відволікає від відпочинку або важливихсправ.
 
Прожене спеку і прикрасить стіл
У концепції дизайну вентилятора Sothing втілилися традиційні підходи до настільних вентиляторів та сучасне прагнення до поєднання практичності зі стилем. У гонитві за прекрасним і природним використовуються найкращі рішення, що створюють м'який та приємний вітерець.
 
Вільно повертається на всі 360°
Кріплення вентилятора дозволяє вільно обертати його по осі Х, спрямовуючи потік повітря під будь-яким кутом у потрібну сторону. Між самим вентилятором та власником спеціально залишено простір для кабелю живлення, даючи ще більше простору та свободи рухів.

Вентилятор Xiaomi Sothing Fan Aromatherapy GF03 Green Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вентилятор Xiaomi Sothing Fan Aromatherapy GF03 Green в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шанувальники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шанувальники и купити Вентилятор Xiaomi Sothing Fan Aromatherapy GF03 Green в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вентилятор Xiaomi Sothing Fan Aromatherapy GF03 Green

Тип Настільний
Функціональні особливості Кількість швидкостей: 3
Потужність: 4 Вт
Площа, що обслуговується: До 10 м2
Кут обертання: 360 °
Рівень шуму: 30 дБ
Роз'єм: MicroUSB
Додаткові функції: Ароматерапія
Структурні особливості Матеріал: Пластик
Конструкція решітки: Знімна
Влада, ш 4 Вт
Діаметр, див. Розмір: 167 х 178 х 340 мм
Вага: 0.26 кг

* Технічні характеристики Вентилятор Xiaomi Sothing Fan Aromatherapy GF03 Green можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вентилятор Xiaomi Sothing Fan Aromatherapy GF03 Green

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Sothing Fan Aromatherapy GF03 Green

Код товару: 136634
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 130734
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 310145
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →