Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вентилятор Xiaomi SOLOVE Clip Fun F3 Pink (Red)

Код товару: 158153
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шанувальники Вентилятор Xiaomi SOLOVE Clip Fun F3 Pink (Red)

Конструкція: Осьова (лопаті); Тип установки: Настільний; Потужність: 4 Вт; Кількість швидкостей: 3; Кількість лопатей: 5; Матеріал: Пластик;

Ціна: 1204 грн
шт

Опис товару Вентилятор Xiaomi SOLOVE Clip Fun F3 Pink (Red)

Не має значення, куди ставити вентилятор, якщо обертання його корпусу дає можливість знайти оптимальний кут обдування. Вільне регулювання положення вентилятора змусить забути про компроміси. Основа вентилятора є міцним затискачем з протиковзким покриттям, який дозволяє кріпити вентилятор на полицях і перекладинах. Свіжий вітерець завжди з Вами.

5 лопат вентилятора моментально розженуть спеку навіть у найспекотніший день. Швидкість обертання налаштовуються однією кнопкою.

Вбудований порт USB Type-C уможливлює зарядку вентилятора від ноутбука, повербанка або мережі.

Прутья решітки знаходяться на маленькій відстані один від одного, щоб дитина не змоглапросунути між ними пальці. Потовщений АБС-пластик екологічно безпечний та нешкідливий для здоров'я. Дитина гаразд – мама спокійна.

Характеристики безщіткового двигуна з мідною ниткою багато разів перевершують можливості звичайних двигунів. Звук його роботи тихіший, процес перемикання швидкості м'якший, а обертання на низькій швидкості плавне. Крім того, він знижує втрату електроенергії, надаючи можливості енергозбереження. Габарити вентилятора більш ніж компактні, тому він не займе багато місця на столі. Його можна брати з собою на прогулянку і в подорож, щоб джерело прохолоди завжди було поряд.

Вентилятор Xiaomi SOLOVE Clip Fun F3 Pink (Red) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вентилятор Xiaomi SOLOVE Clip Fun F3 Pink (Red) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шанувальники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шанувальники и купити Вентилятор Xiaomi SOLOVE Clip Fun F3 Pink (Red) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вентилятор Xiaomi SOLOVE Clip Fun F3 Pink (Red)

Тип Настільний
Функціональні особливості Об'єм акумулятора: 2000 mAh Параметри входу: 5V/0.6A / USB Type-C Час зарядки: 3,5 год Час роботи: 6 год
Структурні особливості 3D - обертання (360 °)
Влада, ш 4 Вт
Діаметр, див. 13 см

* Технічні характеристики Вентилятор Xiaomi SOLOVE Clip Fun F3 Pink (Red) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вентилятор Xiaomi SOLOVE Clip Fun F3 Pink (Red)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi SOLOVE Clip Fun F3 Pink (Red)

Код товару: 101405
На замовлення, 1-3 дні
Rotex RAT01-E 1247 грн
Код товару: 317027
На замовлення, 1-3 дні
KUMTEL KTF-285 1247 грн
Код товару: 148655
На замовлення, 1-3 дні
MAESTRO MR-900 1290 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →