Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Xiaomi Redmi AirDots S (TWSEJ05LS) Black

Код товару: 195230
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Xiaomi Redmi AirDots S (TWSEJ05LS) Black

Xiaomi офіційно випустила свої нові бездротові навушники Redmi AirDots S. Вони несуть низку покращень порівняно з попереднім поколінням. Це нова покращена версія порівняно з попередньою моделлю Redmi Airdots.

Ціна: 1333 грн
шт

Опис товару Навушники Xiaomi Redmi AirDots S (TWSEJ05LS) Black

 Великим покращенням є інтеграція цифрового редагування та покращень звуку DSP. Таким чином, навушники Xiaomi Redmi AirDots S здатні створювати музику вищої якості, створюючи збалансований та бездоганний звук. Друга новація - з'єднати їх з вашим смартфоном. У попередньому поколінні ви повинні спочатку підключити навушники, а потім підключити до смартфону. У новій версії поєднання набагато простіше. Все відбувається з лічені секунди після того, як Ви дістали навушники з кейсу. Ще одна перевага полягає в тому, що ви можете використовувати кожен навушник окремо, наприклад, для телефонних дзвінків, коли одне вухо може залишатися вільним. Третє покращення - це режим гри,який можна активувати, натиснувши фізичну кнопку на навушниках тричі. Ігровий режим повинен надати користувачеві найкращий ігровий досвід із оптимально збалансованими звуками. Якісний звук та хороша довговічність Redmi AirDots S працює на чіпсеті Realtek RTL8763VXP. Зв'язок забезпечується Bluetooth 5.0, який підтримує HFP, A2DP, HSP та AVRCP. Кожен навушник має динамік 7,2 мм, який забезпечує високоякісні звукові частоти, чітко виражені високі та глибокі баси. Крім того, нові бездротові навушники Redmi повністю сумісні з відомими голосовими помічниками. Це XiaoAI, Google Asistant та Siri. Вони також сертифіковані IPX4 для додаткового захисту від поту та бризок. Як і попередня модель, Redmi AirDots Sмає невелику вагу всього 4,1 г і поставляється із трьома змінними гумками різних розмірів. Їхній дизайн легко пристосовується до нашого вуха, тому немає небезпеки випадати. Кожен навушник має акумулятор ємністю 40 мАг, який може працювати до 4 годин без заряджання. Ще одна батарея ємністю 300 мАч знаходиться в зарядному пристрої, що продовжує незалежність заряджання до 12 годин.

Навушники Xiaomi Redmi AirDots S (TWSEJ05LS) Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Xiaomi Redmi AirDots S (TWSEJ05LS) Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Xiaomi Redmi AirDots S (TWSEJ05LS) Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Xiaomi Redmi AirDots S (TWSEJ05LS) Black

Тип Навушники
Тип дизайну Вакуумні
Метод з'єднання Бездротові
Тип кріплення Внутрішньоканальне
Дизайн випромінювача динамічний
Додатково Функція відповіді на дзвінок
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Навушники Xiaomi Redmi AirDots S (TWSEJ05LS) Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Xiaomi Redmi AirDots S (TWSEJ05LS) Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Redmi AirDots S (TWSEJ05LS) Black

Код товару: 255216
На замовлення, 1-3 дні
Syllable S8 Grey 1376 грн
Код товару: 265604
На замовлення, 1-3 дні
Lenovo GM1 Black 1376 грн
Код товару: 265605
На замовлення, 1-3 дні
Lenovo GM1 Red 1376 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →