Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники OPPO Enco W31 White

Код товару: 195756
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: OPPO
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники OPPO Enco W31 White

Тип навушників Вакуумні Діапазон частот навушників 20 Гц~20 кГц Вага 4 г (один навушник)/ 42 г (зарядний кейс)

Ціна: 2580 грн
шт

Опис товару Навушники OPPO Enco W31 White

TWS OPPO Enco W31 з бінауральною системою передачі Bluetooth з низькою затримкою з режимом посилення басів та подвійним шумоподавленням подарують незабутні емоції від прослуховування улюбленої музики та розмов. Функція Wearing Detection: Забезпечить автоматичне відтворення та пауза Роздільна передача звуку: Замість послідовної передачі звуку від одного навушника до іншого, звук передається одночасно в обидва навушники, що забезпечує швидкість і плавність передачі, а наявна оптимізація на рівні системи допомагає позбутися затримок та перебоїв для підвищення якості сигналу та безперебійного прослуховування. Окунись в музику Режим посилення басів Покращені низькі частоти для потужного звуку, який видаєважкі басові ритми Збалансований режим Збалансований звук на високих, середніх та низьких частотах Подвійна TPU графемна діафрагма Підтримка аудіо формату ААС Реалістичне звучання розкриває історію кожної пісні Будь почутим, де б ти не був: Подвійне шумозаглушення під час дзвінків. Шумне оточення більше не може конкурувати з твоїм голосом під час дзвінків завдяки технології BeamForming подвійного мікрофона, алгоритму шумоподавлення навколишнього середовища та камері протидії шуму від вітру. Підключення та з'єднання: Щоб швидко підключити навушники до смартфона 2, просто натисніть на кнопку, яка з'явиться на екрані. Щоразу, коли ти відкриватимеш зарядний чохол, з'єднання будевідновлюватися автоматично. Інфрачервоні оптичні датчики визначають чи одягнув навушники і відповідно припиняють або починають відтворення звуку. Для підключення не потрібно щоразу діставати телефон. Сенсорне керування плеєром і дзвінками: Для зміни режиму відтворення (Збалансований режим / режим посилення басів) — двічі торкніся лівого навушника для Для наступної пісні — двічі торкніся правого навушника Для активації голосового асистента — тричі торкніся одного з навушників Захист від пилу та вла W31 мають рівень захисту від вологи та пилу IP54. Твої навушники залишаються захищеними, де б ти не був — удома чи у спортзалі.

Навушники OPPO Enco W31 White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники OPPO Enco W31 White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники OPPO Enco W31 White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники OPPO Enco W31 White

Тип навушники для телефону
Тип дизайну Вакуумні
Метод з'єднання Бездротові
Версія Bluetooth Bluetooth
Тип кріплення Внутрішньоканальне
Дизайн випромінювача Динамічний
Додатково Конструкція мікрофону
Вбудований у корпус навушників
Спрямованість мікрофона
Всеспрямований
Чутливість мікрофону
38 дБВ/Па дБ
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Навушники OPPO Enco W31 White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники OPPO Enco W31 White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на OPPO Enco W31 White

Код товару: 258815
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 258816
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 284266
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →