Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Xiaomi Redmi AirDots 3 Pro Grey

Код товару: 258823
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Xiaomi Redmi AirDots 3 Pro Grey

Навушники Redmi AirDots 3 Pro з підтримкою технології Mi True Wiressless не мають дротового з'єднання. Внутрішньоканальна конструкція зі зручними амбушюрами (3 пари в комплекті) зручно розташовується у вушній раковині. Корпус із водонепроникною будовою відповідає класу IPX4. У комплектації поставляється зручний зарядний кейс, що дає практично необмежений запас енергії (близько 30 годин). Звучання стало ще крутішим завдяки гібридній технології динаміків, чіпу від Qualcomm та зв'язку Bluetooth 5.2.

Ціна: 2709 грн
шт

Опис товару Навушники Xiaomi Redmi AirDots 3 Pro Grey

До 30 годин роботи У вашому розпорядженні достатня кількість робочих годин, які навушники отримують не тільки при прямому заряді, але й надалі за допомогою ресурсів кейсу, в якому вони зберігаються. Такий формат дуже зручний, т.к. дозволяє завжди мати під рукою джерело енергії. З одного заряду ви отримуєте до 30 годин музики, що дозволить бути в ритмі прекрасного настрою цілодобово і навіть більше. Фото 2 Навушники Redmi AirDots 3 Pro Фото 3 Навушники Redmi AirDots 3 Pro Зарядний кейс Комплектація навушників Redmi AirDots 3 Pro зарядним кейсом дозволить використовувати його не тільки для зберігання, але й для поповнення енергії. Світлодіодний індикатор на поверхні футляра дозволить своєчасно поповнювати його власний заряд. Усередині розташовується пара виїмок з конекторами під кожен із навушників. Заряджання здійснюється за допомогою порту USB-C, роз'єм якого розташовується на задній стінці кейсу. Коли ви відкриваєте його, автоматично відбувається поєднання зі знайомим девайсом.

Навушники Xiaomi Redmi AirDots 3 Pro Grey Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Xiaomi Redmi AirDots 3 Pro Grey в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Xiaomi Redmi AirDots 3 Pro Grey в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Xiaomi Redmi AirDots 3 Pro Grey

Тип Навушники
Тип дизайну Вакуумні
Метод з'єднання Бездротове TWS з Bluetooth, Бездротове з Bluetooth
Версія Bluetooth Bluetooth 5.2
Місткість акумулятора кейсу: 470 мАг
Час роботи: до 28 годин (з урахуванням кейсу)
Час зарядки: до 2.5 годин
Тип акустичної конструкції Закриті
Тип кріплення Без дод. кріплень
Дизайн випромінювача Динамічний
Додатково Прийняти/відхилити виклик, Регулятор гучності, Керування треками
Забарвлення Сірий

* Технічні характеристики Навушники Xiaomi Redmi AirDots 3 Pro Grey можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Xiaomi Redmi AirDots 3 Pro Grey

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Redmi AirDots 3 Pro Grey

Код товару: 336960
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 325949
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 325950
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →