Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники OPPO Enco Air 2 Pro White

Код товару: 325950
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: OPPO
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники OPPO Enco Air 2 Pro White

Навушники OPPO Enco Air 2 Pro White - бездротові навушники, які забезпечать користувачам максимальну свободу дій та ідеальний звук.

Ціна: 2795 грн
шт

Опис товару Навушники OPPO Enco Air 2 Pro White

Навушники OPPO Enco Air 2 Pro White - бездротові навушники, які забезпечать користувачам максимальну свободу дій та ідеальний звук.
 
Опис
Зручна конструкція і невелика вага зовсім не стримують руху, пристрій не заважає під час експлуатації, при цьому міцно кріпиться у вухах. Як і інші моделі цього виду, запропонована TWS-гарнітура характеризується повною відсутністю проводів і оголов'я або нашого кріплення, а значить, аксесуар не зачіпатиме елементи одягу або, наприклад, заважатиме вам у громадському транспорті.
 
Навушники з мікрофоном ідеально підходять для телефону. ТВС-гарнітура приваблива для всіх, підійде для більшості завданькористувачів: перегляд відео, прослуховування голосових повідомлень або музики. Для використання телефону використовується інтерфейс Bluetooth.
 
Корпус та загальний дизайн
TWS-навушники зручно носити навіть тривалий час, модель без кріплення. Вакуумні навушники комфортно фіксуються, забезпечуючи чудову ізоляцію від зовнішніх шумів.
 
Срібний колір корпусу привертає увагу оточуючих та доповнює стильний зовнішній вигляд власника.
 
Якщо плануєте багато часу проводити поза домом або офісом, наприклад, гуляєте з вихованцем, зверніть увагу, що це навушники з вологозахистом, у разі необхідності здатні витримати дрібні впливи вологи, наприклад,поту.
 
Технічні характеристики ТВС навушників Oppo Enco Air 2 Pro White
Для максимально чистого та насиченого звуку навушники оснащені якісними динаміками. Гарнітура з шумопоглинанням, динамічні, акустичне оформлення закритого типу, а також інші характеристики точно підібрані, щоб ви могли насолоджуватися насиченим звуком та відсутністю зовнішніх шумів.
 
Змінити рівень гучності, змінити трек або відповісти на виклик допоможе керувати навушниками.
 
Час роботи та заряджання
Щоправда, компактні розміри гарнітури Oppo Enco Air 2 Pro Gray мають негативну сторону - незначну ємність акумулятора 27mAh. Однак це не проблема, враховуючи наявність зарядногокейсу із звичайною зарядкою. Він допоможе оперативно повернути заряд, крім того, солідна 440mAh ємність вбудованої батареї самого кейсу на великий термін забезпечить ваші девайси електроенергією. Така батарея гарантує повне заряджання без додаткових джерел енергії. Після того, як ви використовуєте всю енергію, потрібно зарядити кейс через стандартний порт Type-C.
 
Час роботи навушників від одного заряду досить тривалий 24 години. Звичайно, скільки саме пропрацює пристрій безпосередньо залежить від інтенсивності використання. Для телефонних розмов та відтворення мультимедіа цифри будуть різними. При цьому під час зарядки акумулятора ваші вуха відпочиватимуть, що дужекорисно здоров'ю слуху.

Навушники OPPO Enco Air 2 Pro White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники OPPO Enco Air 2 Pro White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники OPPO Enco Air 2 Pro White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники OPPO Enco Air 2 Pro White

Тип Наушники для телефона
Тип дизайну Вкладыши
Метод з'єднання Беспроводные
Версія Bluetooth Bluetooth 5.2
Тип акустичної конструкції Закрытые
Тип кріплення Без крепления
Дизайн випромінювача Динамический
Підтримка об'ємного звуку Частотный диапазон, Гц: 20-20000
Чувствительность, дБ: 128
КОНТРОЛЬ Принять/отклонить звонок
Додатково Время работы: 24 часа
Емкость аккумулятора наушников: 27 mAh
Емкость аккумулятора кейса: 440 mAh
Общий вес: 39.9 г
TWS, с активным шумоподавлением, с зарядным кейсом
Забарвлення Белый

* Технічні характеристики Навушники OPPO Enco Air 2 Pro White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники OPPO Enco Air 2 Pro White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на OPPO Enco Air 2 Pro White

Код товару: 303774
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303729
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 244794
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →