Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники KZ ZAX із мікрофоном Black

Код товару: 244794
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: KZ
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники KZ ZAX із мікрофоном Black

Навушники KZ ZAX з мікрофоном Black – це внутрішньоканальні навушники фірми Knowledge Zenith, яка працює над доступністю та якістю звуку, вважаючи що якісний звук може бути недорогим.

Ціна: 2924 грн
шт

Опис товару Навушники KZ ZAX із мікрофоном Black

Навушники KZ ZAX з мікрофоном Black - це внутрішньоканальні навушники фірми Knowledge Zenith, яка працює над доступністю та якістю звуку, вважаючи що якісний звук може бути недорогим.
 
Дизайн
Навушники мають оригінальний дизайн, проте очікуваний від бренду KZ. Фейсплейт виконаний з цинкового сплаву, що позитивно впливає не тільки на довговічність виробу, але і на його акустичні властивості. Мультидрайверна система добре видно через напівпрозорий пластик корпусу навушників, особливо круглий динамічний випромінювач. У комплекті постачається кабель з безкисневої міді зі срібним напиленням та силіконовим обплетенням. Підключається до чаш за допомогою 2-пінових роз'ємів0.75мм, а до джерела звуку завдяки L-подібному аудіоджеку 3.5 мм. Кабель постачається як з гарнітурним блоком на одну клавішу для керування музикою та вбудованим мікрофоном, так і без нього.
 
Функції
KZ ZAX використовує внутрішній кросовер для передачі низьких, середніх та високих частот на виділені драйвери, щоб весь діапазон залишався природним, різким та чітко окресленим.
Модель використовує сім збалансованих арматурних динаміків і один подвійний магнітний динамічний драйвер 10 мм, налаштований для забезпечення виразних, глибоких басів. Чотири арматурні драйвери 50024 відповідають за передачу середніх частот. Природність подачі вокалу, гітари та фортепіано – це їхробота. І по одній високочастотній арматурі 30019 та 30095, де перша знаходиться у чаші, а друга безпосередньо у звуководи. Така конструкція допомагає досягти чистих, збалансованих високих частот та точної передачі звукової картини.
 
Особливості
Знімний кабель - це не тільки відмінна можливість самостійної заміни штатного у разі зношування, але і для апгрейту. Ви можете замінити кабель більш дорогим аудіофільським або докупити кабель із Bluetooth-модулем для бездротового прослуховування улюбленої музики під час спортивного тренування.
 
Підсумок
Навушники KZ ZAX створені, щоб стильно виглядати, зручно сидіти і, що найголовніше, чудово звучати. Новівнутрішньоканальні гібридні навушники базово аудіофільського рівня від Knowledge повністю розкривають потенціал технології збалансованих арматурних драйверів у поєднанні з динамічним випромінювачем, забезпечуючи приголомшливу якість звуку.

Навушники KZ ZAX із мікрофоном Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники KZ ZAX із мікрофоном Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники KZ ZAX із мікрофоном Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники KZ ZAX із мікрофоном Black

Тип Вакуумні
Тип дизайну Вкладиші
Метод з'єднання Провідний
Тип акустичної конструкції Закриті
Дизайн випромінювача Гібридний
Додатково Діапазон частот навушників: 10 – 40000
Чутливість навушників: 113
Тип мікрофона: динамічний
Конструкція мікрофону: розміщений на дроті
Спрямованість мікрофона: всеспрямований
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Навушники KZ ZAX із мікрофоном Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники KZ ZAX із мікрофоном Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на KZ ZAX із мікрофоном Black

Код товару: 217855
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 284227
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 330315
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →