Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Audio-Technica ATH-M50x Black

Код товару: 246716
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Audio-Technica
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Audio-Technica ATH-M50x Black

Навушники Audio-Technica ATH-M50x Black - динамічні стереонавушники, що забезпечують виняткову чіткість відтворення та максимальний комфорт навіть при багатогодинній роботі. Звукові характеристики цієї моделі отримали високу оцінку від провідних світових аудіоінженерів та оглядачів.

Ціна: 6665 грн
шт

Опис товару Навушники Audio-Technica ATH-M50x Black

Навушники Audio-Technica ATH-M50x Black - динамічні стереонавушники, що забезпечують виняткову чіткість відтворення та максимальний комфорт навіть при багатогодинній роботі завдяки м'якій обробці амбушюрів та оголов'я. Звукові характеристики цих навушників отримали високу оцінку від провідних світових аудіо інженерів та оглядачів.
 
Audio-Technica ATH-M50x - навушники для моніторингу
Навушники засновані на оригінальній моделі ATH-M50, що отримала високу оцінку провідних звукорежисерів та журналістів у всьому світі. ATH-M50x має ту ж саму бажану звукову сигнатуру, що й оригінальна версія, але з додаванням трьох знімних кабелів та вишуканих подушок. Завдяки широко відкритим драйверам,ізолюючому звуку та міцній конструкції M50x надає вам безпрецедентні можливості для найважливіших аудіопроектів, включаючи запис, трансляцію, діджеїнг та обробку живого звуку.
 
Універальні для будь-якого застосування
Продуктивність цієї моделі захоплює людей з усіх куточків аудіоіндустрії. І вони призначені не лише для студії. Ці універсальні навушники - ідеальний компаньйон для інженерів, діджеїв, продюсерів, відеооператорів, польових магнітофонів, аудіофілів, пасажирів.
 
Продуктивності, якій можна довіряти
Звук навушників ATH-M50x став еталоном, з яким порівнюють багато інших навушників. Чи редагуєте ви звук для відео,мікшуєте свій останній шедевр або слухаєте свій улюблений плейлист. Драйвери з діафрагмою 45 мм пропонують вражаючий і багатий звуковий підпис, який ви ніколи не захочете проґавити. Навушники ATH-M50x з широким частотним діапазоном, точним відтворенням звуку та відмінною ізоляцією від навколишнього середовища обов'язково стануть вашим новим найкращим другом.
 
Зручні, практичні та тактильні
Чудовий звук не закінчується. Audio Technica доклала всіх зусиль, щоб навушники ATH-M50x забезпечували справді повноцінне прослуховування музики, де б ви не знаходилися. Окружні амбушюри, закриті товстими подушечками, оточують ваші вуха, забезпечуючи ефективну ізоляцію, так що ви та ваша музикаєдині. Навушники ATH-M50x у поєднанні зі стильним обідком з м'якою підкладкою забезпечують ергономічну посадку. А завдяки інтуїтивно зрозумілому регулюванню оголов'я та поворотним чашкам на 90° ви можете легко налаштувати навушники для ідеальної посадки.

Навушники Audio-Technica ATH-M50x Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Audio-Technica ATH-M50x Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Audio-Technica ATH-M50x Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Audio-Technica ATH-M50x Black

Тип Навушники універсальні професійні
Тип дизайну Повнорозмірні
Метод з'єднання Провідний
Тип акустичної конструкції Закриті
Тип кріплення Оголів'я
Дизайн випромінювача Динамічний
Додатково Інтерфейс підключення: 3.5 мм (mini-Jack)
Частотний діапазон: 15 Гц – 28 000 Гц
Максимальна вхідна потужність: 1600 мВт за 1 кГц
Чутливість: 99 дБ
Імпеданс: 38 Ом
Вага: 285 г
Довжина шнура, м: 1.2
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Навушники Audio-Technica ATH-M50x Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Audio-Technica ATH-M50x Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Audio-Technica ATH-M50x Black

Код товару: 318386
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332129
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332155
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →