Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бутербродниця Xiaomi Pinlo Toaster (PL-T075W1H) White

Код товару: 193580
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бутербродниці Бутербродниця Xiaomi Pinlo Toaster (PL-T075W1H) White

Потужність 420 Вт Пластини для приготування Гриль, Омлет, Сендвічів Кількість відділень для випікання 1 Матеріал корпусу Метал Колір Білий

Ціна: 1935 грн
шт

Опис товару Бутербродниця Xiaomi Pinlo Toaster (PL-T075W1H) White

 Pinlo sandwich maker – це унікальний побутовий прилад, за допомогою якого можна всього за кілька хвилин організувати апетитний перекус або повноцінний поживний обід. Цей компактний і простий у використанні мультипекарь працює з різними продуктами та готує смачні страви. Нагодуйте сім'ю та друзів свіжими та соковитими гарячими бутербродами, котлетами, яєчнею, рибними або м'ясними стейками, приготовленими за допомогою Pinlo.

 
Велика місткість Внутрішня поверхня Pinlo sandwich maker має вигнуту форму спеціально для того, щоб ви могли приготувати об'ємну страву. Завдяки спеціальній формі нагрівальних пластин прилад герметично закривається, здавлюючи краї хліба, щобзапечатати багатий смак інгредієнтів усередині бутерброду. Навіть розплавлений сир або яйце не витікає і повністю залишиться у сендвічі.
Антипригарне покриття Пластини Pinlo покриті зносостійким антипригарним шаром, щоб продукти не пригорали і не чіплялися до розігрітої поверхні. За покриттям легко доглядати, достатньо лише протерти поверхню після остигання.

Бутербродниця Xiaomi Pinlo Toaster (PL-T075W1H) White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бутербродниця Xiaomi Pinlo Toaster (PL-T075W1H) White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бутербродниці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бутербродниці и купити Бутербродниця Xiaomi Pinlo Toaster (PL-T075W1H) White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бутербродниця Xiaomi Pinlo Toaster (PL-T075W1H) White

Тип Бутербродниця
Потужність 420 Вт
Індикатор нагріву Є
Індикатор готовності Ні
Покриття Антипригарне
Габарити 290 x 145 x 112 мм
Вага 1.16 кг
Колір Білий

* Технічні характеристики Бутербродниця Xiaomi Pinlo Toaster (PL-T075W1H) White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бутербродниця Xiaomi Pinlo Toaster (PL-T075W1H) White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Pinlo Toaster (PL-T075W1H) White

Код товару: 224128
На замовлення, 1-3 дні
Zelmer ZSM 7400 1978 грн
Код товару: 232311
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 263275
На замовлення, 1-3 дні
Tefal SM155212 1978 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →