Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бутербродниця GRUNHELM GSM-800

Код товару: 199892
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Grunhelm
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бутербродниці Бутербродниця GRUNHELM GSM-800

Мультимейкер (бутербродниця-вафельниця-гриль) • потужність: 800 Вт • кількість ступенів обсмажування: 1 • матеріал корпусу: пластик • колір: білий

Ціна: 1591 грн
шт

Опис товару Бутербродниця GRUNHELM GSM-800

Бутербродниця - багатофункціональний, компактний і дуже зручний у використанні пристрій, який порадує будь-яку людину. З нею ви полюбите гарячі бутерброди, омлети та інші придумані вами страви на сніданок ще більше! Потужність бутербродниці 800 Вт. Її цілком достатньо для того, щоб страви рівномірно смажилися і виходили неймовірно смачними.

Для того, щоб кожна страва ідеально приготувалася і мала цей чудовий смак, у даної моделі якщо вбудований термостат, який допоможе вам відрегулювати оптимальну температуру для конкретного продукту. Прилад оснащений антипригарним покриттям, завдяки якому для приготування страв можна використовувати мінімальне.кількість олії. Така бутербродниця - відмінне та дуже економічне рішення для ідеальних сніданків!

Представлена ​​модель у білому кольорі має 3 панелі, які легко знімаються та замінюються один одним. Це дозволяє готувати різні страви та не обмежуватися одним рецептом.

Бутербродниця GRUNHELM GSM-800 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бутербродниця GRUNHELM GSM-800 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бутербродниці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бутербродниці и купити Бутербродниця GRUNHELM GSM-800 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бутербродниця GRUNHELM GSM-800

Тип Мультимейкер
Потужність 800 Вт
Індикатор нагріву Є
Індикатор готовності Є
Покриття Антипригарне
Габарити 256 х 242 х 147 мм
Вага 1.9 кг
Колір Білий

* Технічні характеристики Бутербродниця GRUNHELM GSM-800 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бутербродниця GRUNHELM GSM-800

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GRUNHELM GSM-800

Код товару: 375042
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 87783
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 131809
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →