Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрочайник Xiaomi MiJia Electric Kettle (MJDSH01YM)

Код товару: 110450
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрочайники Електрочайник Xiaomi MiJia Electric Kettle (MJDSH01YM)

Тип Чайник
Нагрівальний елемент Диск
Потужність 1800 Вт
Об'єм 1.5 л
Матеріал корпусу пластик

Ціна: 1462 грн
шт

Опис товару Електрочайник Xiaomi MiJia Electric Kettle (MJDSH01YM)

 Робота займає більшу частину вашого життя, і не знаходите час, щоб зупинитися. Знайдіть секунду собі. Випийте з ранку склянку води, щоб допомогти мозку відновитися після сну, поповнити водний баланс і запустити роботу організму. Крім того чашка теплої води допоможе покращити роботу шлунка та кишечника, покращити обмін речовин. З електрочайником Xiaomi Mi Smart Home Kettle MiJia ви можете щодня підігрівати собі чашку води, щоб зігріти серце, покращити процеси організму, підвищити циркуляцію крові, допоможе зменшити спазми та болі.

Акуратні плавні лінії, гарний колір, якісний матеріал – це ті якості, які ви помітите, глянувши вперше на Xiaomi Mi Smart Home Kettle MiJia. Алезовнішня краса мало для розумного функціонального пристрою. Вся чудовість пристрою відкриється тоді, коли ви випробуваєте його у роботі. Потужність нагріву становить 1800W знизу вгору таким чином, що нагрівання досить рівномірне та швидке. Вам достатньо лише натиснути клавішу кипіння і протягом 5 хвилин ви вже зможете заварювати собі чай.
Прямий контакт із резервуаром для води, температурних датчиків та інших компонентів, виготовлених із високоякісної нержавіючої сталі 304 стандарту GB9684. Цей матеріал нешкідливий та безпечний, а також широко використовується в медицині та харчовій промисловості, на ньому не залишається іржі, запахів, легко відмивається тощо. Оптимізований роз'ємживлення досить безпечний для того, щоб ви могли спокійно підключити електрочайник Xiaomi Mi Smart Home Kettle MiJia до харчування, навіть якщо випадково потрапила вода. Штепсель виконаний таким чином, щоб вода на нього не стікала. Крім того, чайник має так званий «сухий захист». Він автоматично вимикається, якщо всередині немає води, щоб запобігти нещасному випадку.
Температура води для заварювання зеленого чаю повинна становити 80-90℃, щоб розкрити найкращі смакові якості. Занадто висока температура може пошкодити поживні речовини напою. Для того, щоб встановити бажаний температурний режим – увійдіть у програму «Розумний дім» та налаштуйте бажаний температурний режим узалежно від ваших потреб: підігріти або закип'ятити воду.
Нержавіюча сталь 304 шириною 130 мм безшовного лиття утворює гладку і чисту поверхню, яка дуже легко миється, не залишаючи накипу. Особливе покриття внутрішньої частини абсолютно нешкідливе для людини, використовується в медицині та харчовій промисловості. Широкі стінки чайника дозволяють надовго зберегти температуру. При натисканні на кнопку кришка почне повільно відкриватися до кута 45, на ній не залишається піти і накипу. Також особлива розробка не дозволяє киплячій воді виплескується та розливатися.
Електрочайник Xiaomi Mi Smart Home Kettle MiJia стане для вас незамінним помічником на кухні і ви будете тішити себе та своїхблизьких смачними гарячими напоями.

Електрочайник Xiaomi MiJia Electric Kettle (MJDSH01YM) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрочайник Xiaomi MiJia Electric Kettle (MJDSH01YM) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрочайники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрочайники и купити Електрочайник Xiaomi MiJia Electric Kettle (MJDSH01YM) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрочайник Xiaomi MiJia Electric Kettle (MJDSH01YM)

Об `єм 1.5 л
Потужність 1800 Вт
Тип нагрівального елемента диск
Покриття нагрівального елемента нержавіюча сталь
Матеріал корпусу пластик
Дисплей ні
Індикація включення є
Індикатор рівня води є
Фільтр є
Тип ні
Підставка ні
Підсвічування ні
Таймер ні
Терморегулятор ні
Кількість температурних режимів ні
Відсік для зберігання шнурів є
Габарити (ВхШхГ) 20 х 145 х 235 мм
Вага 1.24 кг
Колір білий

* Технічні характеристики Електрочайник Xiaomi MiJia Electric Kettle (MJDSH01YM) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрочайник Xiaomi MiJia Electric Kettle (MJDSH01YM)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi MiJia Electric Kettle (MJDSH01YM)

Код товару: 377155
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 254508
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →