Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрочайник Витек ВТ-7020

Код товару: 110233
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vitek
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрочайники Електрочайник Витек ВТ-7020

Потужність: 2000 Вт Об'єм: 1.7 л Матеріал корпусу: Метал/Пластик Індикатор рівня води: Є Захист від перегріву: Є Колір: Нержавіюча сталь Тип нагрівального елемента: Прихований (диск) Тип: Звичайний

Ціна: 1505 грн
шт

Опис товару Електрочайник Витек ВТ-7020

 Функціональний дизайн

Електрочайник VITEK VT-7020 ST виконаний у високоміцному корпусі з полірованої нержавіючої сталі об'ємом 1.7 л. Надійне захоплення під час використання приладу забезпечує широка D-подібна ручка. А місце розташування кнопки відкриття кришки надає абсолютну зручність в керуванні чайником однією рукою. Підставка з поворотом на 360 ° буде зручною при розташуванні чайника з будь-якого боку і дозволить підлаштувати модель під руку користувача. Відміряйте рівно кількість води для кип'ятіння, скільки порцій чаю ви хочете приготувати. Для цього передбачено прозорий індикатор із мірною шкалою, розташований уздовж рукоятки.
 
Прискоренекип'ятіння
VITEK VT-7020 ST працює із потужністю підключення 2000 Вт, завдяки чому здійснює швидке кип'ятіння води. Система нагріву представлена ​​плоским нагрівальним елементом, який буде досить простим у очищенні. Насолоджуйтеся улюбленою кавою, що бадьорить, чорним чаєм, улуном або ситною порцією супу, приготовленими за лічені миті.
 
Безпека використання
Виробник передбачив усі нюанси для того, щоб PHILIPS прослужив його власнику довгі роки. Так чайник оснащений системою захисту від перегріву. Вона автоматично вимикає прилад при закипанні, відсутності води або її недостатній кількості в чайнику. Оснащений сертифікованимконтролером англійського виробництва STRIX, чайник чудово витримує до 15000 циклів кип'ятіння.
 
Завжди ідеальні напої
Ваш ароматний чай буде позбавлений сторонніх домішок та неприємного осаду завдяки зручному мікрофільтру. Він розташований у носику і здатний утримувати всі дрібнодисперсні частинки. При необхідності знімний фільтр завжди можна витягти та промити під проточною водою або в посудомийній машині.

Електрочайник Витек ВТ-7020 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрочайник Витек ВТ-7020 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрочайники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрочайники и купити Електрочайник Витек ВТ-7020 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрочайник Витек ВТ-7020

Об `єм 1.7 л
Потужність 2000 Вт
Тип нагрівального елемента Прихований (диск)
Покриття нагрівального елемента Нержавіюча сталь
Матеріал корпусу Метал/Пластик
Дисплей Ні
Індикатор рівня води Є
Фільтр Ні
Терморегулятор Ні
Відсік для зберігання шнурів Є
Габарити (ВхШхГ) Габарити (ВхШхГ)
24 х 15 х 20 см
Габарити в упаковці (ВхШхГ)
21 х 17 х 22 см
Вага Вага
1.21 кг
Вага в упаковці
1.32 кг
Колір Нержавіюча сталь

* Технічні характеристики Електрочайник Витек ВТ-7020 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрочайник Витек ВТ-7020

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Витек ВТ-7020

Код товару: 377156
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 376961
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 75709
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →