Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Xiaomi Mi True Wireless Earphone 2

Код товару: 192864
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Xiaomi Mi True Wireless Earphone 2

Бездротове підключення по Bluetooth 5.0 Підтримка кодека LHDC для передачі аудіо у високій якості Великі 14,2 мм динаміки з композитною мембраною Сенсорне керування та інфрачервоний датчик Подвійні мікрофони з функцією шумозаглушення ENC

Ціна: 1462 грн
шт

Опис товару Навушники Xiaomi Mi True Wireless Earphone 2

Ідеальний аксесуар на кожен день Слухайте улюблену музику та спілкуйтеся без перешкод завдяки зручним бездротовим навушникам Xiaomi Mi Air 2. Вони поєднують у собі чудове об'ємне звучання, сенсорне керування та тривалу автономну роботу. Все для того, щоб ви ні на хвилину не розлучалися з улюбленою музикою. При цьому кожна їхня деталь відповідає принципам ергономіки, що робить ці навушники оптимальним аксесуаром для тих, хто цінує свій комфорт і завжди рухається. Аудіо високої якості без жодних дротів Xiaomi Mi Air 2 подарують вам відмінне звучання, не обмежуючи при цьому вашу свободу. Модуль Bluetooth 5.0, що використовується в навушниках, відрізняється кращою стабільністю сигналу в порівнянні з минулими.поколіннями, а підтримка аудіокодеку LHDC забезпечує зниження затримок до мінімуму. Щоб ви слухали музику без втрат і спотворень, наче ви знаходитесь наживо на концерті. Сидять як влиті Завдяки малій вазі – по 4,5 г кожен – і ретельно вивіреній формі вкладки комфортно сидять у вухах, не доставляють дискомфорту навіть через кілька годин безперервного носіння, і при цьому не випадають під час руху. А лаконічний дизайн допомагає Mi Air 2 легко вписатися в будь-який образ, щоб ви не розлучалися з аксесуаром і на шляху до офісу, і на прогулянці. Великий динамік – відмінний звук Щоб ви могли насолоджуватися музикою у найкращій якості та розрізняти найменші деталі під час розмови,навушники оснастили 14,2 мм динамічними випромінювачами з рухомою композитною котушкою. Це рішення забезпечує їм чисте об'ємне звучання з виразними високими частотами та насиченими басами. Почуйте свої улюблені музичні композиції по-новому з Xiaomi Mi Air 2. Чутливі сенсорні панелі та інфрачервоний датчик У прагненні до максимального комфорту, інженери Xiaomi подбали про кожну дрібницю при створенні Mi Air 2. Так, вбудована сенсорна панель дозволяє власнику приймати та відхиляти вхід , включати або зупиняти музику, а також викликати голосового помічника простим дотиком до навушників. У той час як інфрачервоний датчик відстежує їхнє положення і автоматичноставить пісню на паузу, коли ви отримуєте вкладку з вуха. Без сторонніх шумів Спілкуйтеся без перешкод, навіть якщо у шумному місці. У навушниках реалізована технологія шумоподавлення ENC (Environmental Noise Cancellation), яка використовує додатковий мікрофон у кожному вкладці, щоб відфільтрувати більшість сторонніх звуків. Тому ваша мова буде чіткою та зрозумілою у будь-якій ситуації. Музика весь день безперервно Xiaomi Mi Air 2 готові супроводжувати вас з ранку і до пізнього вечора. Вбудованої батареї навушникам вистачить на 4 години безперервного відтворення музики, а разом із компактним зарядним кейсом цей час збільшується до 14 годин. Треба більше? Не проблема, оскільки і футляр, і навушники підтримуютьшвидку зарядку, повністю заповнюючи запас енергії всього за 1 годину.

Навушники Xiaomi Mi True Wireless Earphone 2 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Xiaomi Mi True Wireless Earphone 2 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Xiaomi Mi True Wireless Earphone 2 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Xiaomi Mi True Wireless Earphone 2

Тип Вакуумні та вкладиші
Тип дизайну True Wireless Stereo (TWS)
Метод з'єднання Бездротові
Версія Bluetooth Є
Тип акустичної конструкції Відкритого типу
Тип кріплення вкладиші
Дизайн випромінювача Динамічний
Додатково Клавіша прийняти/відхилити дзвінок
Кнопки керування треками
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Навушники Xiaomi Mi True Wireless Earphone 2 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Xiaomi Mi True Wireless Earphone 2

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Mi True Wireless Earphone 2

Код товару: 232365
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 281397
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 281398
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →