Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

DVD/HD-медіаплеєр Xiaomi Mi Box S (MDZ-22-AB)

Код товару: 136018
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

DVD/HD-медіаплеєри DVD/HD-медіаплеєр Xiaomi Mi Box S (MDZ-22-AB)

Приставка Mi Box S – smart-помічник, що розширює можливості телевізора. Гаджет розроблений на основі передових технологій для максимально високої якості та комфортного використання. Завдяки мінімалістичному дизайну приставка гармонійно виглядатиме в будь-якому інтер'єрі. Матовий чорний пластик із закругленими кутами дуже приємний на дотик. І жодної зайвої деталі.

Ціна: 2924 грн
товар знято з виробництва

Опис товару DVD/HD-медіаплеєр Xiaomi Mi Box S (MDZ-22-AB)

Уявляєте той стан, коли картинка така природна і деталізована, що ви занурюєтеся в те, що відбувається на екрані, стираючи кордон з реальністю. Mi Box S дарує саме такі відчуття. Обробляє 4К-відео для відтворення зі швидкістю до 60 кадрів за секунду. Будьте готові – вам буде важко відірватися від екрану.

Насолоджуйтесь об'ємним тривимірним звучанням у широкому діапазоні частот. Приставка підтримує технологію DOLBY + DTS – ви перейметеся чистими та глибокими басами, не використовуючи зовнішню акустику. Просто увімкніть приставку - і ви подумки перенесетеся в кінотеатр зякісною обробкою звуку.

Приставка швидко обробляє інформацію та оперативно вирішує завдання користувача завдяки потужному 4-ядерному процесору Amlogic Cortex-A53 64-біт та графікою Mali-450. Прискорює роботу гаджета 2 ГБ ОЗУ та 8 ГБ пам'яті для зберігання. Те, що потрібно для швидкої та стабільної роботи пристрою та вашого комфорту.

Mi Box S працює швидко та звично просто на Android 8.1. Ви отримаєте доступ до кращих програм та ігор з Google Play у простому багато інтерфейсі. Контент настільки різноманітний, що будь-який член сім'ї знайде, що подивитися. Роботу з пристроєм полегшує голосовий помічник. Скажіть «Окей, Google» і персональний помічник буде готовий виконати ваше завдання – активувати функцію,створити нагадування або дізнатися погоду.

Функція Google Assistant допоможе вам швидко знайти відео, отримати доступ до популярних сервісів і керувати телевізором з різних куточків кімнати. Щоб увімкнути функцію, просто натисніть кнопку мікрофона на пульті. Є можливість інтегрувати приставку в систему розумного будинку та керувати нею за допомогою побутової техніки.

Mi Box S підтримує Wi-Fi, Bluetooth та USB з'єднання, забезпечуючи супер високу швидкість передачі даних. Завдяки Wi-Fi ви зможете переглядати потокові відео з роздільною здатністю 4K без зайвих проводів. Можна підключати ігрові контролери, навушники, динаміки та інші пристрої з підтримкою Bluetooth 4.2. Сумісний зі смартфонами,ноутбуками та планшетами. Легко підключається до жорсткого диска. Можливості ТБ-приставки від Xiaomi не обмежені – підключайте та отримуйте задоволення від передових технологій!

DVD/HD-медіаплеєр Xiaomi Mi Box S (MDZ-22-AB) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити DVD/HD-медіаплеєр Xiaomi Mi Box S (MDZ-22-AB) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції DVD/HD-медіаплеєри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу DVD/HD-медіаплеєри и купити DVD/HD-медіаплеєр Xiaomi Mi Box S (MDZ-22-AB) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару DVD/HD-медіаплеєр Xiaomi Mi Box S (MDZ-22-AB)

Тип пристрою МЕДІАПЛЕЄР
Максимальна роздільна здатність Ультра ХД ЧК
Вхід і виходи 1 х USB 2.0, HDMI 2.0a, AV
Мережеві можливості Wi-Fi, Bluetooth
Формати відтворення Підтримка відео форматів
VOB, MOV, RM, MP4, 3D, TS, AVI, MKV
Підтримка форматів зображень
GIF, BMP, PNG, JPEG, TIFF
Підтримка звукових форматів
FLAC, MP3, APE
Розміри Ширина
95.2 мм
Висота
16.7 мм
Глибина
95.2 мм
вага, кг 147 г
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики DVD/HD-медіаплеєр Xiaomi Mi Box S (MDZ-22-AB) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - DVD/HD-медіаплеєр Xiaomi Mi Box S (MDZ-22-AB)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Mi Box S (MDZ-22-AB)

Код товару: 234221
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 325922
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 325924
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →