Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

DVD/HD-медіаплеєр X96 MAX Plus Ultra 4/64Gb

Код товару: 325922
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: X96
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

DVD/HD-медіаплеєри DVD/HD-медіаплеєр X96 MAX Plus Ultra 4/64Gb

DVD/HD-медіаплеєр X96 MAX Plus Ultra 4/64Gb - відтворює дані у високій роздільній здатності, легко налаштовується під завдання користувача та має величезну кількість портів для підключення мультимедіа.

Ціна: 2967 грн
шт

Опис товару DVD/HD-медіаплеєр X96 MAX Plus Ultra 4/64Gb

DVD/HD-медіаплеєр X96 MAX Plus Ultra 4/64Gb - оновлена ​​версія ТВ-приставки з потужною технічною частиною, яка прийшла. Пристрій відтворює дані високої роздільної здатності, легко налаштовується під завдання користувача і має величезну кількість портів для підключення мультимедіа.
 
Виробник оснастив пристрій оновленим чотири ядерним процесором Amlogic S905X4, Ethernet 100Mbps, дводіапазонним WiFi та Bluetooth. Гаджет показує високу продуктивність та мінімальне споживання енергії.
 
Пристрій включає: порт USB 2.0 та USB 3.0, слот під картку пам'яті, HDMI та стандартний роз'єм для мережного підключення. Модель також має оптичний порт S/PDIF для підключення професійної аудіоапаратури.
 
Гаджет оснастили пам'яттю нового покоління. 4ГБ ОЗП типу DDR. 64ГБ доступної флеш-пам'яті можна використовувати для зберігання особистих даних або корисних програм.
 
За відтворення медіа-контенту відповідає потужний графічний процесор G31 MP2.
 
X96 max+ ULTRA підтримує різні зовнішні накопичувачі та флешки. Для підключення можна використовувати застарілий стандарт USB 2.0 (швидкість до 480 Мбіт/с) або актуальний USB 3.0 (швидкість до 5 Гбіт/с).
 
За допомогою ТВ-приставки легко організувати трансляцію зі свого телефону або планшета. Модель передає дані у реальному часі за рахунок технології AirPlay або Mirecast.
 
Гаджет підтримує технологіюрозширеного динамічного діапазону, яка робить картинку більш соковитою та насиченою. Відтінки виглядають реалістичнішими, а саме зображення порадує чіткістю та деталізацією.
 
За замовчуванням ТВ-приставка має мінімальний набір основних програм. За потреби список можна доповнити будь-якими програмами з маркету Google, встановити офісний пакет, месенджери та клієнти соціальних мереж.
 
X96 max Plus ULTRA має уніфікований дизайн корпусу та продумане розташування елементів на друкованій платі. Тому всі компоненти навіть за постійного навантаження не перегріваються. Пристрій має тривалий термін служби.

DVD/HD-медіаплеєр X96 MAX Plus Ultra 4/64Gb Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити DVD/HD-медіаплеєр X96 MAX Plus Ultra 4/64Gb в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції DVD/HD-медіаплеєри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу DVD/HD-медіаплеєри и купити DVD/HD-медіаплеєр X96 MAX Plus Ultra 4/64Gb в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару DVD/HD-медіаплеєр X96 MAX Plus Ultra 4/64Gb

Тип пристрою Медиплеер
Максимальна роздільна здатність 1080P (Full HD), 4K
Вхід і виходи Разъемы: MicroSD, USB 2.0/3.0, LAN, Optical
TV-выход: AV, HDMI
Мережеві можливості Wi-FI 2.4G+5G
Жорсткий диск Операционная система: Android 8.1
Процессор: Amlogic S905X3
Карта microSD до 64 ГБ, подключение USB Flash или жесткого диска
Підтримка MPEG4 Есть
Формати відтворення Аудио: MP3, WAV, AAC, MIDI, музыка онлайн
Видео: AVI, WMV, MPEG, DivX MP4, 3GP, онлайн видео
Забарвлення Черный

* Технічні характеристики DVD/HD-медіаплеєр X96 MAX Plus Ultra 4/64Gb можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - DVD/HD-медіаплеєр X96 MAX Plus Ultra 4/64Gb

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на X96 MAX Plus Ultra 4/64Gb

Код товару: 325924
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 234341
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303695
На замовлення, 1-3 дні
VONTAR X4 4/64Gb 3096 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →